• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

imdeki ukte kalanlar.

yıllar geçti aradan ama benim içim hep cız eder ben 4 yıllık evliyim ama hiç bir zaman yeni evli olmadık eşimle evliliğimize 5. yılımıza girmiş gibi yasadık ilk günlerimiziyasakkelime
istedimki nikahım olduktan sonra biryerle gidip oturalım öyle eve gidelim kaçar gibi eyüp sultana gittik 5dk dua ettim sonra eve evlendiğim günün sabahı eşimle kahvaltı edeyim olmadı fırınımızın ocağa giden hortum takılı değildi(eşimim umursamamasından) olmadı istedimki eşimle evliliğimizin birbirini tanıyarak koklaşarak geçirelim olmadı eşimin televizyon askı televiyonumuz yoktu oda olmadı k.valideme indik televiyon seyretti annesinde yemek yedik ben yeni evli gibi değil sanki o eve sadece fazladan bir tabak sofraya konacak gibi görüldümsenağlama hep istedim ki evimin bir zili olsun eşim eve geldiğinde zili bastığında acağım zili yoktu evin gelen k.validemin ziline basar oyle kapı acılırdı istedimki benim evim olsun benim olduğunu hissedeyim oda olmadı evin anahtarının biri onlardaydı ben işteyken eve giren cıkanın heryerini karıştıranın hesabı yoktu belli zamandan sonra benim ortak kullanım alanı oldu benim diye bizim diye bişey kalmadısenağlamasenağlama sadece benim olan gözyaşlarımdı bide bana kalan zamanlarda eşimdi senağlama

aradan yıllar geçti 6 aydır kendi evimdeyim istediğim herşey oldu ama ben yeni evli insanları görünce hep merak etmişimdir nasıl mutlulular diye hep nasıl oluyorlar diye yeni evime tasındıktan sonra tattım bu duyguyu bilmiyorum abartıyorum belki ama evimie tasındıktan sonra ilk akşam eşim zili çaldığında ben cok ağladım evimin zili var diye evimin kapısını actığımda benim evim diyerek girdim mutluluktan ağlayarak yıllar sonra tattım bu mutluluğu ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN:Saruboceq:ama herşey yerinnde zamanında güzelmiş bu huzura kavuşana kadar cok gözyaşı döktüm insan geçmişi unatamıyor unutamıyopum ne zaman yeni evli görsem gursağıma bir yumruk oturuyor

kusura bakmayın uzun oldu biraz sadece yazıp paylaşmak istedim dertleşmek istedim:a015:

ay canım benim ya.En sevmediğim şeydir anahtarımın bi başkasındada olması.Benimde anahtarım onlardaydı ama evlendiğim gibi aldım bşıma gelecekleri biliyordum çünkü.Sonunda rahata ermişsin ya bence geçmişe bi sünger çek ve en baştan başla.Sanki yeni evlenmişsiniz gibi.Eşin seni biyerlere götürmüyorsa tut kolundan sen götür.İçinde kalan herşeyi yaşa hayat çok kısa çünkü...

biz de evlenince O'nun ailesinin apartmanında oturucaz.İnşallah şu anahtar konusu bizde de yaşanmaz :olmaz: bianönce şu konuyu açıp tavrımı koysam iyi olur sanırım:umursamaz:

Back
X