• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

imdiki ocuklar pek dilli :)

benim kızım 2 yaşına girecek..az önce aradılar
konuşmamaız şöyle
ben...."napıyorsun annecim"
kızım...."fal bakiyo"""
ben..."ne çıkmış falda kızım,ne varmış?"
kızım...."kaveeeeeeeee"
halası kahve içmiş ona fal bakıyormuş..ama fincanda kahve varmış..

göürmcemin oğlu lazımlığa kakasını yapmaya gitti..bizimkide peşinden..
kızım gidince geldimmm diyor..
görümcemin oğlu hoşgeldinnnn diyor..
çocuk kakasını yapıp kalkınca benim zilli...
"abowwwwwwwwwwww" diyor..
ne sandıysa artık..

çok fazla dili dönmüyor.20 aylık henüz

benimde 2,5 yaşında oğlum var çenesi kalabalık bir çocuk:) sürekli birşeyler anlatır
geçenlerde oğlum azcık susar mısın babanla bişey konuşucam dedim.
bana- 'anne ben gideyim bayide sen kocanla yahat yahat konuş' dedi
koptum

Benimde 2 yaşında bızdık bir kuzenim var. Geçenlerde halamlarda oturuyoruz bu minikde annesi ile gitmek için hazırlanacaktı. Herkes kendi halinde konuşuyordu o anda ezan okunmaya başladı bizimki aynen şu şekilde dedi '' Allah beni çağırıyor'' Dedi biz şok olduk sonra ayağa kalktı işaret parmağını kaldırarak '' ama biraz beklicek'' dedi ve biz koptuk.
Benim kardeşimde küçükken her kelimeyi karıştırırdı kendisi akrep burcu bana dedi ki (3 yaşındaydı o zaman) sen ne burcusun abla dedi ben kova dedim iyi bende yelkovanım dedi:icecream:
annem onu zeytin gözlüm diye severdi bizimkide zeytinleri alır gözlerine koyar böle mi diye ortalarda gezinirdi.

Benimde 2 yaşında bızdık bir kuzenim var. Geçenlerde halamlarda oturuyoruz bu minikde annesi ile gitmek için hazırlanacaktı. Herkes kendi halinde konuşuyordu o anda ezan okunmaya başladı bizimki aynen şu şekilde dedi '' Allah beni çağırıyor'' Dedi biz şok olduk sonra ayağa kalktı işaret parmağını kaldırarak '' ama biraz beklicek'' dedi ve biz koptuk.
Benim kardeşimde küçükken her kelimeyi karıştırırdı kendisi akrep burcu bana dedi ki (3 yaşındaydı o zaman) sen ne burcusun abla dedi ben kova dedim iyi bende yelkovanım dedi:icecream:
annem onu zeytin gözlüm diye severdi bizimkide zeytinleri alır gözlerine koyar böle mi diye ortalarda gezinirdi.

:roflol::roflol::roflol:

eltimin çocuğu var tuğçe..daha yeni nişanıyım tuğçede 2.5 yaşında filan.yada 2ydi sanırım.
tuğçeyide aldık çıktık kayınvalidemlerden dışarda gezicez.
geldik asansörün oraya..eşim dediki bak şimdi:
kızım hadi asansörü çağır...
ben şaşkınım..
tuğçeden cırlak bir sesle geldi..
aşaaanşööööyyyyyy...

arkadaş asansörü böyle çağırıyormuşakannehir

eltimin çocuğu var tuğçe..daha yeni nişanıyım tuğçede 2.5 yaşında filan.yada 2ydi sanırım.
tuğçeyide aldık çıktık kayınvalidemlerden dışarda gezicez.
geldik asansörün oraya..eşim dediki bak şimdi:
kızım hadi asansörü çağır...
ben şaşkınım..
tuğçeden cırlak bir sesle geldi..
aşaaanşööööyyyyyy...

arkadaş asansörü böyle çağırıyormuşakannehir

bak buna koptum haaa:roflol::roflol::roflol:

4 yaşındaki çok bilmiş yeğenden :
"anne tamam özür dilerim ama suçun yüzde sekseni bendeyse yüzde ellisi de sende

:roflol::roflol:

gercekten nesil gittikçe zeki oluyor soruları konuşmaları duyunca bu çocuktan mı çıktı bu fikir dedirtiyor

bizim komsunun 2,5 yasında oğlu var çok zeki masallah nisanlıma tikan diyo
gecen annemler falan oturuyoduk mesaj geldi bana hemen tikan mı ye diyo dedi hepimiz şok olduk ve babannesine falan gidip tikan diyabı seviyo o onun askı diyomus

Erkek arkadaşımın yeğenide(3) bana geçen gün diyorkii
Telefonun burda kalsın sen git tamam mı..
Annesi de oğlum amcan arayacakmış onu diyor.
Bu seferde berke bey tamam ararsa gelir konuşursun
Ben seni alırım caddeden diyo he diyor yarım yamalak türkçesiyledelikafadulden

benimde 3 yaşında bir yiğenim var hergün biraz daha büyüyüp dilleniyor sanki..

gündüzleri bazen işyerinden özleyip arıyorum... annem halan konuşçak telefona gel diyor bizimkinden gelen cvp gelmiycem konuşmayalım... ben tabi aynen mors:):):)::)

birde geçen gün annesi mutfakta birşeyler hazırlarken tabak düşürdü elinden sesi duyan bizimki anne birşey olmaz korkma diye bağırıyor odadan...

yha bide bizim kızda foto çekinme hastalığı var kimin elinde telefonu görse pozunu verip çek hadi diye bağırıyor...yada güzel giyindiğinde telefonumu alıp getiriyor hala cici oldum çek diyor...

Burda Beach Park diye bir yer var.. kücük cimcimeyle orda yürürken karsi taraftan iki bayan geliyordu..

biri elbise giyinmis, diger ise mayonun üstüne bir tunik.. ve o tunik ip islak, resmen yapismis vücuduna ve kadinin gögüsleri cok güzel bir sekilde meydanda yani..

tabi bizim cadidan kacmazzzz :jeyyar:

hemen parmagi ile kadini göstererek: " annee bakk kadinin memisleri islanmis"

Düsünün yani.. bütün park'in bizi duymasi bir yana, o kadinin yanindan gecmek ölümdü kaydirigubbakcemile3

yha bide bizim kızda foto çekinme hastalığı var kimin elinde telefonu görse pozunu verip çek hadi diye bağırıyor...yada güzel giyindiğinde telefonumu alıp getiriyor hala cici oldum çek diyor...

bizim cimcimede de var o hastalik kaydirigubbakcemile3 resim cekeriz, hemen aninda "Bakim bi"
Bekle canim diyorum bir tane daha cekelim, "bakim bi, güzel degilse baska gülecegim" kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyy inanmıyorum yaaa
konuşmalara bakın
Aklıma gelirse bende yazarım ama gülümsemek için geleyim arasıra bane

şimdikiler pek dilliler çok doğru ama genelde çocuklar hiç beklenmedik cevaplar veriyorlar

benim kızın küçükken söylediği bir şeyi paylaşıyım bende

annanesindeydik oturduk çay içiyorduk,benim kız tuttu çay tabağını düşürdü kırdı.
ananesi

----ayy ayvrum şu tabak çatlaktı keşke onu kırsaydın
deyince,benimki ne dese beğenirsiniz..yarım yamalak diliyle....

-----onuda yayın kıyayım enene ....akannehir :roflol:

tabi o anda yedik yaladık tabi öpmekten..bazen beklenmedik cevapları daha bi sevdiriyo kendilerini sıpalar.Şeniz

bnm de kardesm var sanırım o zmnlar 3 mu 4 yaslarndaydı burda karsı komuşumz wr karısı düşük yapmış bebeği ölmş işte die duymş bzmkı adamı bi yerde görmş adam sey dio
-- ömer karına ii bak bak çocuu ölmş karına ii bak dior ayy bi utandm aynı adama sn karına askım diormusun die de sordu bzm sıpa: :):):):)

bak aklıma bişi daha geldi onuda yazıım

babam bigun ald bunu gezdirıoo orda dukkann önnde babamn bi arkısını görmş adama da babam lakab takmış hacı diolar hep bzmkı görr görmez aaa hacı napyn nasılsın demesnmı snra babam şokta tabı dukkandn içeri grmşler bitane daha arksı babamn onada mamı derler bzmkı gene patlatmş aaa mamı de burdaymş baba de3mesn mı: :):):)

Back
X