- 16 Ağustos 2017
- 151
- 26
- 48
- 32
- Konu Sahibi Cilekreceliii3
-
Cildim çok sivilceli olmamakla beraber beni rahatsız edicek seviyede var yine. Aile hekimim kükürtlü sabunla yıka ve imex sür dedi. Kullandınız mı ? Nasıl kullandınız ? Etkisini gördünüz mü ? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız lütfen ?
Aşırı akne durumu var mıydı ? Normal düzeyde miydi acaba ?hicbir etkisini gormedim, sonunda roacutane ile kurtuldum sivilcelerden.
Cildiyeye değil aile hekimine gittim. Tahlil yapmadık yani. Geçirdi sanki hemen. Cildim de yağlıdır ama kükürtlü sabun kurutuyor. Belki dengeliyordur emin değilim.Imex her cilde iyi gelmez yalnız. Cilt tipinize bakmaları lazım, sivilcenin kaynağının ne olduğunu tespit etmeleri lazım, tahlil mahlil bakıldı mı hiç?
Lise 2de sivilce sorunum vardı, imex kullandım daha beter olduydu; yağlı ciltlere gitmiyor o meret.
Artı bi de ergenlik sivilcesi değilmiş, karaciğer ve stres kaynaklı bir sorunmuş bendeki, yani krem filan beyhude oldu.
Cildiyeye değil aile hekimine gittim. Tahlil yapmadık yani. Geçirdi sanki hemen. Cildim de yağlıdır ama kükürtlü sabun kurutuyor. Belki dengeliyordur emin değilim.
Aşırı akne durumu var mıydı ? Normal düzeyde miydi acaba ?
Biraz bunu deneyeyim olmazsa dermatoloğa gideceğim. Hayırlısı..Kardeşim yıllardır akneli sivilcelerden muzdarip.
Gitmediği Dr kullanmadığı ilaç kalmadı.
En son eczacı imex akne sabunu onermis, kullandı ve ona kullandığı tüm ilaçlardan daha iyi geldi. İki haftada cildi öyle bı toparlandı ve yenilendi ki, kardeşimi on senedir öyle görmemiştim. Şimdi herkese tavsiye ediyorum. Belki sifaniz ondadır. 20-25 lira bı fiyatı var yanlış hatırlamıyorsam.
İmex her cilt tipi için uygun olmayabiliyor. Gerekli testler tahliller yapılmadan kullanmayın derim. Daha kötü de yapabilir. Cildiniz yağlı ise kükürtlü sabun kullanın. Cildin yağ dengesini düzeltiyor etkili bir sabun eczanelerden alabilirsiniz. Benim size tavsiyem sabah akşam kükürtlü sabun ile cildinizi yıkayın yıkadıktan sonra bir pamuğa doğal bir gül suyu dökerek cildinize tonik olarak uygulayın 5 dk sonra cildinizi nemlendirin. Eğer cildiniz yağlı ise yağsız nemlendirici kullanın.Cildim çok sivilceli olmamakla beraber beni rahatsız edicek seviyede var yine. Aile hekimim kükürtlü sabunla yıka ve imex sür dedi. Kullandınız mı ? Nasıl kullandınız ? Etkisini gördünüz mü ? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız lütfen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?