Imkaniza 7 yıl ...

Birakitamolsa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
4.024
5.042
158
33
Merhaba içimi dökmek için açıyorum bu konuyu. Hayatımda ilk kez asik oldum çok sevdim sevildim tam 7 yıl. Arada aklım basima geldi evleneyim dedim başkasıyla olmadı binbir bahaneyle geri ona döndüm. Bizim evlenmemiz imkansız oluru yok yani. Şimdi yine biri çıktı karşıma aileler birbirini tanıyor çocuk iyi biriymiş falan. Yaşım 26 artık amaçsız yaşamak istemiyorum tamam dedim gelsinler bi görelim brbrmizi ama... Ama işte kalbim parçalanıyor sanki olmayacak bi adam için sağlığımdan oluyorm. Pskolojim yerle bir çok seviyorum kıyamıyorm ben yokken mahvolcak üzülüyorum ama nereye kadar. Ne zamana kadar avutcaz birbirmizi. Çok üzgünüm kızlar biliyorum karışık oldu ama nasıl unutulur ilk aşk nasıl vazgeçilir söyleyin bende önüme bakıyım artik:((

Valla niye bu kadar imkansız olabileceğini merak ettim gerçekten adam evli değilse. Yakın akraba gibi bir şey mi veya mezhep, ırk farklılığı?
Akraba yada evli deil akraba durumu bana ters zaten. 13 yaş farkı aslında çoğu konuda anlasamama ama bunun yannda vazgecememe de vr karışık biraz iste

Hiç bir ihtimal aklıma gelmiyor bu kadar imkansız olmasını gerektirecek
Sebebi bilmeden ekadar sağlıklı fikir verilirki
Haklısınız şöyle soyleym yaş farkı var fikir uyumsuzluklari var. Şiddete eğilimi var ha hiç şiddet görmedim ama öfke kontrol u yok yani evlendkten snr bi kafese kapatilcgmin bilincindeyim

yaş farkı var fikir uyumsuzluklari var. Şiddete eğilimi var ha hiç şiddet görmedim ama öfke kontrol u yok yani evlendkten snr bi kafese kapatilcgmin bilincindeyim
akliniz varsa baska birine asik olmadan evlenmeyin.bi arkadasim vardi kac yil karsiliksiz sevdi aci cekmeye dayanamadi evlenicem dedi.biriyle evlendi ama sevdi o kisiyi aradan zaman gecti.arkadasim suan cok pisman esiyle mutlu ama unutamiyormus bi turlu

yaş farkı var fikir uyumsuzluklari var. Şiddete eğilimi var ha hiç şiddet görmedim ama öfke kontrol u yok yani evlendkten snr bi kafese kapatilcgmin bilincindeyim
Adam pskopat ruh hastasi farkindamisin bunlari düşün soğu bu dediğin aşk felan degil kendinize gelin

Haklısınız şöyle soyleym yaş farkı var fikir uyumsuzluklari var. Şiddete eğilimi var ha hiç şiddet görmedim ama öfke kontrol u yok yani evlendkten snr bi kafese kapatilcgmin bilincindeyim
Burdan aşık değil de mazoşist gibi görünüyorsun ama
Hangi kadın kendini kafese kapatacak öfke kontrolü olmayan bir erkeğe yanıp biter aklım almıyor

akliniz varsa baska birine asik olmadan evlenmeyin.bi arkadasim vardi kac yil karsiliksiz sevdi aci cekmeye dayanamadi evlenicem dedi.biriyle evlendi ama sevdi o kisiyi aradan zaman gecti.arkadasim suan cok pisman esiyle mutlu ama unutamiyormus bi turlu
İşte vazgeçmek istiyorum önüme bakmak istiyorum artık. İnan pskolojik sorunlar yaşıyorum düşüp düşüp bayiliorm sinirlerm berbat durumda. Delircek gibi hissediyorum artik

Burdan aşık değil de mazoşist gibi görünüyorsun ama
Hangi kadın kendini kafese kapatacak öfke kontrolü olmayan bir erkeğe yanıp biter aklım almıyor
Iste sevgimi saplantimi kiyamamakmi bilmiyorum. Ben onun hayatında yokken hep mutlu olcagina emin olsam arkama bakmam belki gibi gelio mutlu olsun istiyorum benden sonrda

Back
X