Imkansiz ask yorgunlari acil yardim!!

Dertlibasim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2017
3
0
1
32
Merhaba, 6 sene kadar suren bir iliskiden tam olmamakla beraber yeni yeni kurtulmaya calisiyorum. Iliskim isim olarak bitti ama uzun sureli ayriliklarimizda olmustu. Gecen ayriligimizda cok hoslandigim ve aramizda cok guzel bir iletisimin oldugu kisinin benle konustuktan sonra 3 hafta icinde nisan yapmasiyla problemli olan iliskime iyice baglandim. Su an bu ayriligimizdan sonra bir mekana gitmeye basladim. Mekan yeni acilmis bir mekan, sahibi ilk musterilerimizdensiniz diyerek her gidisimizde masaya ikramlar hediyeler yollatti masamiza gelip ne is yaptigimiza nereli oldugumuza kadar sordu ve kendisinide tanitti, sonrasinda uzun stalklarim sonucu adami sosyal medyadan buldugumda 2013ten beri iliskisi var yaziyordu, kiza baktigimdaysa kiz baska sehirde yasamaya baslamisti bu sene(su an ayri sehirlerdeler). Adamdan cok fazla hoslandim ve adamin her gittigimizde masamiza olan ilgilisi kafami cok karistiriyor sizce napmaliyim?

Vazgeçmelisin.. kızın başka şehirde olması seni ilgilendirmez, onlar yürütürler ilişkilerini.. araya girmeye çalışma.. ayrıca sorunlu ilişkini de tamamen bitir.. sevmediğin apaçık ortada.. ve şu an arayış içindesin belli ki, yanlış kararlar verme.. önce biten ilişkini sindir..

Yani hic mi istedigim insani elde etme sansim olmayacak, iliskim o kadar sorunlu ki sonrasinda kime karsi bir sey hissedecek olsam elimde kaliyor ve sanki eski iliskime mecburmus gibi donusler yapiyorum. Yani kiyas yaptigimda benim de 6 senelik iliskim bitti adamin hala sosyal medyada iliskisi var yaziyor, su an hoslandigim adam da belki boyledir araya girmis olmam belki de. Sansimi denememelimiyim?

Araya girmiş olursun gayet.. herkesin ilişkisini kendi saçma sapan ilişkinle bir tutmamalısın.. kız başka şehirde diye insanların 4 yıllık ilişkisini kendi kafanda bitirme hemen, belki geçici bi süre oradadır, belki evlenmeyi düşünüyorlardır.. bitse orada ilişkisi var yazmaz yani.. adamın ilgisi de müşteri çekme çabası gibi bi şey bence..

Ayrıca daha kendi ilişkini de bitirmemişsin.. şu an çok anormal bi durumun içindesin.. kafanı topla, ne istediğini bilmiyorsun.. önce ona karar ver.. yeni birini garantilemeden sevgilinden ayrılmaya niyetin yok galiba ama doğru bi şey değil bu yaptığın..

Bence uzun bi süre iliskilerine ara ver. Hayatinda kimse olmasin, önce kendini bi bul. Yanlis anlama bu kismi. Gercekten kendini bul ve öyle yanina yakisacak kisiyle iliski yasa. Böyle karmakarisik bi durumun icine girmissin. Hayatina amaclarina odaklanan, senle birlikte olacak kiside uyumlu olsun bunlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…