Imkansiz ask yorgunlari acil yardim!!

Dertlibasim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2017
3
0
1
32
Üye
Merhaba, 6 sene kadar suren bir iliskiden tam olmamakla beraber yeni yeni kurtulmaya calisiyorum. Iliskim isim olarak bitti ama uzun sureli ayriliklarimizda olmustu. Gecen ayriligimizda cok hoslandigim ve aramizda cok guzel bir iletisimin oldugu kisinin benle konustuktan sonra 3 hafta icinde nisan yapmasiyla problemli olan iliskime iyice baglandim. Su an bu ayriligimizdan sonra bir mekana gitmeye basladim. Mekan yeni acilmis bir mekan, sahibi ilk musterilerimizdensiniz diyerek her gidisimizde masaya ikramlar hediyeler yollatti masamiza gelip ne is yaptigimiza nereli oldugumuza kadar sordu ve kendisinide tanitti, sonrasinda uzunstalklarim sonucu adami sosyal medyadan buldugumda 2013ten beri iliskisi var yaziyordu, kiza baktigimdaysa kiz baska sehirde yasamaya baslamisti bu sene(su an ayri sehirlerdeler). Adamdan cok fazla hoslandim ve adamin her gittigimizde masamiza olan ilgilisi kafami cok karistiriyor sizce napmaliyim?

kac uzaklaş ordan. bence heyecan ariyo. ve zaten sevgilisi varsa her gidisinizde ikram sunmasi tavlama amaclidir ve sadakatsizlik gostergesidir. bence tabi bu. kizla aralarinda ne var bilemem. yinede capkin profili olustu kafam direk zira yeni acilmis bi mekan bile olsa surekli ilgili olmasi hos degil. bence kendine biraz zaman ver. yeni bi iliski icin henuz hazir degilsin.ufacik bi ilgiyle hoslanabiliyosan bosluktasin demektir. biraz bekarlik sultanliktir felsefesiyle yasa. sonra zaten kismetin seni eliyle koymus gibi bulur. gormesini bilirsen

Sana azıcık ilgi gösteren her erkeğe bağlanma, sonra böyle üzülüyorsun. Adam sadece masanıza ikram göndermiş. Seni seviyor mu, ilişki istiyor mu belli değil, sana uygun mu belli değil, ortada hiçbir şey yok neden adamı araştırıp birşeyler yapma gereği duyuyorsun ki?

Sen bela arıyorsun. Acı ve husrani çağırıyorsun.
Sevgilisi var dedin, bizden ne dememizi bekliyorsun ?
Yalnız kal biraz. İlla biriyle olmak zorunda değilsin.
Şuan sağlıklı düşünemiyorsun.

Ayrıca aynı konuyu iki bölüme de mi açtın?

uzun kötü bir ilişkiden çıkıp , bu kadar sağlıksız bişeyle yıllarınızı çöp etmeye devam edeceksiniz anlaşılan . Yahu mekanda ikram yapan adam dünya iyisi olsa 4 senelik kız arkadaşı varken böyle mi davranır ? Seninle olsa seni de boynuzlar . Nitekim yuva yıkanın ... neyse gerisini sen bilirsin .

Boşluktasın bende geçtim o hatalardan ama sen yapma, erkekler olmadan hayat daha güzel özgürlük güzel şey değerlendir

İlk müşterilerimizdensiniz demiş, ikram yollamış. Eee adam mekan açmış ticari düşünüyor olamaz mı? Ben devamında şöyle dedi, böyle etti gibi birşey beklerken direk adamı buldum diye okuyunca anlamadım bile. Diğer yanıtları okuyunca anladım sizi ve çok şaşırdım. Sizi sağlıksız bir ilişkiden başka tuhaf bir durum kurtarmaz. Biraz kendi başınıza kalıp, kendinizi tanımaya, keşfetmeye ne dersiniz?

Ne demek ne yapmalıym, tabiki de uzak duracaksınız başka çareniz var mı ?

Ahhhh be bacim o masanin dili olsaydi da senden sonra ne ikramlar gördügünü sana bi anlatsaydi. sadece sanami gösteriliyor o ilgi saftirik.balik oltaya takildi deymeyin adamin keyfine.cik o ortamdanda beynine biraz oksijen girdisin.konu basligi olan imkansiz ask ne Alaka.

Gerçekten sevgilisi olduğunu göre göre ne yapmalıyım diyorsun ya size ikinci kadın olmak müstahak bazı kadınlar gerçekten her şeyi hak ediyor buna inanıyorum bekar erkeklerin suyu çıkmadı bu sevgilisi olan nişanlı olan evli olanları bırakın artık adamın karakteri belli 4 yıllık sevgilisi başka şehire gidince heyecan arıyor gelse dese çok beğendim konuşalım yarın sende illaki bir şehire gidersin aynı şeyi sana da yapar emin ol gitme o mekana gitsen de adamın yaktığı yeşil ışığı görme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…