- 6 Haziran 2017
- 3
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi Dertlibasim
-
kac uzaklaş ordan. bence heyecan ariyo. ve zaten sevgilisi varsa her gidisinizde ikram sunmasi tavlama amaclidir ve sadakatsizlik gostergesidir. bence tabi bu. kizla aralarinda ne var bilemem. yinede capkin profili olustu kafam direk zira yeni acilmis bi mekan bile olsa surekli ilgili olmasi hos degil. bence kendine biraz zaman ver. yeni bi iliski icin henuz hazir degilsin.ufacik bi ilgiyle hoslanabiliyosan bosluktasin demektir. biraz bekarlik sultanliktir felsefesiyle yasa. sonra zaten kismetin seni eliyle koymus gibi bulur. gormesini bilirsenÜye
Merhaba, 6 sene kadar suren bir iliskiden tam olmamakla beraber yeni yeni kurtulmaya calisiyorum. Iliskim isim olarak bitti ama uzun sureli ayriliklarimizda olmustu. Gecen ayriligimizda cok hoslandigim ve aramizda cok guzel bir iletisimin oldugu kisinin benle konustuktan sonra 3 hafta icinde nisan yapmasiyla problemli olan iliskime iyice baglandim. Su an bu ayriligimizdan sonra bir mekana gitmeye basladim. Mekan yeni acilmis bir mekan, sahibi ilk musterilerimizdensiniz diyerek her gidisimizde masaya ikramlar hediyeler yollatti masamiza gelip ne is yaptigimiza nereli oldugumuza kadar sordu ve kendisinide tanitti, sonrasinda uzunstalklarim sonucu adami sosyal medyadan buldugumda 2013ten beri iliskisi var yaziyordu, kiza baktigimdaysa kiz baska sehirde yasamaya baslamisti bu sene(su an ayri sehirlerdeler). Adamdan cok fazla hoslandim ve adamin her gittigimizde masamiza olan ilgilisi kafami cok karistiriyor sizce napmaliyim?
Boşluktasın bende geçtim o hatalardan ama sen yapma, erkekler olmadan hayat daha güzel özgürlük güzel şey değerlendirÜye
Merhaba, 6 sene kadar suren bir iliskiden tam olmamakla beraber yeni yeni kurtulmaya calisiyorum. Iliskim isim olarak bitti ama uzun sureli ayriliklarimizda olmustu. Gecen ayriligimizda cok hoslandigim ve aramizda cok guzel bir iletisimin oldugu kisinin benle konustuktan sonra 3 hafta icinde nisan yapmasiyla problemli olan iliskime iyice baglandim. Su an bu ayriligimizdan sonra bir mekana gitmeye basladim. Mekan yeni acilmis bir mekan, sahibi ilk musterilerimizdensiniz diyerek her gidisimizde masaya ikramlar hediyeler yollatti masamiza gelip ne is yaptigimiza nereli oldugumuza kadar sordu ve kendisinide tanitti, sonrasinda uzunstalklarim sonucu adami sosyal medyadan buldugumda 2013ten beri iliskisi var yaziyordu, kiza baktigimdaysa kiz baska sehirde yasamaya baslamisti bu sene(su an ayri sehirlerdeler). Adamdan cok fazla hoslandim ve adamin her gittigimizde masamiza olan ilgilisi kafami cok karistiriyor sizce napmaliyim?
Ne demek ne yapmalıym, tabiki de uzak duracaksınız başka çareniz var mı ?Üye
Suya sabuna dokunmayan ama anlayana çok derin bi yorumKendine yakışan neyse onu yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?