İmkansız bir yoldayım

Bi.erkek sana ilgi duyuyorsa zaten bunu belli eder veya soyler durmaz...neden bunu anlamayıp ilanı ask edersiniz

İçinizde kalacağına en güzelini yapmışsınız. Dünyanın sonu değil ya nasip değilmiş diye yolunuza bakın. Yaşınız kaç bilmiyorum ama birine ısındıysanız önce onunla yakınlaşmayı deneyin. Sohbet etmeyi, arkadaş olmayı böylelikle kendinizi kaptırmadan karşınızdaki kişiyi tanırsınız. Onun da size ilgisi varsa zamanla belli eder ve bir şeyler gelişir. Muhtemelen siz kendi kendinize içinizdeki duyguyu çok büyüttünüz o yüzden bu kadar yoğun yaşıyorsunuz. Ek olarak böyle bir itirafın kadını, erkeği olmaz.

İmkansız bir yoldayım yol da ne kadar güzel ne kadar güzel tabi güzel olan tek şey hayallerim..
birinden hoşlandım ve kendimi öyle bir kaptırmısım ki platoniğinde ötesi. Ve ben bir kız olmama rağmen herşeyi göze alarak içimin ısındıgını itiraf ettim ve sonucunda aldiğim cevap ailesinin onun için düşündüğü kişiyi istemesi ve kafasının onda olduguydu 2 haftadır kötü günler geçiriyorum her gün görmek beni üzüyor . Gurur yapmadim icin pişman değilim bu benim duygumdu saklamak istemedim ölümlü dünya boşver diye kendime gaz verdim ama sonuç olumsuz 😢😢😢
En azından içinde ukte olarak kalmıycak
Ama böyle yas tutmana da hiç gerek yok be güzelim

İçinizde kalacağına en güzelini yapmışsınız. Dünyanın sonu değil ya nasip değilmiş diye yolunuza bakın. Yaşınız kaç bilmiyorum ama birine ısındıysanız önce onunla yakınlaşmayı deneyin. Sohbet etmeyi, arkadaş olmayı böylelikle kendinizi kaptırmadan karşınızdaki kişiyi tanırsınız. Onun da size ilgisi varsa zamanla belli eder ve bir şeyler gelişir. Muhtemelen siz kendi kendinize içinizdeki duyguyu çok büyüttünüz o yüzden bu kadar yoğun yaşıyorsunuz. Ek olarak böyle bir itirafın kadını, erkeği olmaz.
22 yaşındayım çevremde böyle şeylerin kızların yapmasının oldukça tuhaf olduğu söylenmeleri ile teselli edildiğim için sanırım iyice kafamda büyüttüm

Back
X