- 19 Kasım 2024
- 329
- 291
- 23
- 36
- Konu Sahibi leyleyleyla
Zaten doktorlara kalsa, kimine göre hiç bir sorun yok, 1 kaliteli yumurta, 1 sperm yeterli. Kimine göre senin asla doğal yolla çocuğun olmaz diyorlar. Biz de neye inanacağımızı şaşırdık.Ben de önce devlete gittim değerin düşük vs dememişti. Yapay zekaya sorarak kendim öğrendim. Özele gittim gerçekten düşük olduğunu söyledi takviyeleri verdi şu an kullanıyorum. Gebelik düşüncem yoktu aslında ama özeldeki doktor hemen çalışmalara başla dedi. Devletteki doktora kalsa hiçbir sorun yoktu ve ona göre hareket etsem gebelik denemesi bile yapamayacaktım. Belki sorun olmadığını bilsem streste yapmayacaktım ama hangisi daha iyi olurdu bilemiyorumhayıt tohumu aldım ama cesaret edip kullanamadım iyice düzeni bozar diye. Nasıl kafaya takmayacağız bunun bir yolunu bulamadım sürekli burada sayfayı yeniliyorum
umarım 2025 bize son güzelliğini yapar
Bir umutla , kendi çapımızda elimizden ne geliyorsa yapıyoruz, dediğiniz gibi umarım 2025 bitmeden, bize bir güzellik yapar.
Hayıt otunu ben 2-3 aydır düzenli kullanıyorum. Düzen bozulması sayılır mı bilmem ama reglim 2 aydır 2-3 gün erken geliyor.
Ama bu sorun değil bence, en azından olmamasından iyidir. Ovulasyon takip ediyorum, 2 gün erken olmasına rağmen bu ay 14. Günde oldu.
Hayıt otunun şöyle bir önemli noktası varmış, yumurtlama olduktan sonra bırakmak gerekiyormuş. Ben de öyle yapıyorum, yumurtlamadan sonra Meryem Ana otuna başlıyorum.
O kaynatılmıyor zaten, geceden 1 sürahi suya koyup ertesi gün sabah ve akşam birer bardak içiyorum.
Kafamız rahat olsa, belki fayda görecez ama sizi çok iyi anlıyorum, takmamak çok zor.
En yakın zamanda güzel haberler almanızı/ almayı diliyorum.