• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

imkansız

nefret ediyor mu ki ?

• açık

OY: 1 100,0%
  • açık

• açık

• Ankete Katılan
    1

canan67

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
10
5
1
35
mrb herkese iyi akşamlar.yeni üye oldum.ve herkes eski sevgilim döner mi diye soru sormuşlar.vallah herkesin eski sevgilisi döner lakin benimkinin dönme ihtimali yok.imkansız ötesi bir durum.bakın anlatayım.3 ay bir birlikteliğim oldu eski sevgilimle.şuan farklı şehirlerdeyiz.ben onu yaşadığı şehre çalışmaya gitmiştim.o zaman tanıştık.ve ayrılalı 76 gün oldu.ilk başlarda 2 ay arkadaş olarak görüştük.her hafta iznimde bir yerlere gezmeye giderdik.ve beni tüm arkadaşlarıyla tanıştırdı.ailesiyle de tanıştım.ve annesiyle çok samimi olduk.neyse 2 ay bu bana açılamadı.kısa olarak anlatıyorum çünkü olaylar ayrıldıktan sonra karıştı yani karıştırdım.sonra ben ilk kez bir erkeğe teklif ettim.msj atarak onu sevdiğimi söyledim ve birlikteliğimiz başladı.herşey ilk başlarda çok iyidi.taki benim hastalığım başlayana kadar ve onun maddi sıkıntıları ortaya çıkana kadar.işlettiği yer iflasın eşeğine geldi ama işlettiği yer dediysem bir kantini işletiyordu.sözleşmeli personel olarak.benim hastalığımda kemik tümörü.3 ay birliktelik yaşadık.ve ayrılık günü geldi çattı.ben ayrılmak istedim.nedeni ayrılmadan bir gün önce facede bir kızın fotoğrafını beğendi.ben öyle durumlara takılan biri değilim.lakin kız eski erkek arkadaşıma yavşıyordu.ve ben bunu eski erkek arkadaşıma söyledim.o kızdan hoşlanmıyorum herkese yeşil ışık yakıyor dedim.ve bu konuşmanın üzerine fotoğrafını beğendi kızın.neyse o akşam tartıştık ama çok şiddetli değil.neyse ayrıldığımız güne gelirsek.o gün ikimiz için plan yapmıştım.akşam tartıştığımız için güzel bir gün yaşamak için plan yapmıştım.o da arkadaşıyla plan yapmış bana söylemedi.ben arkadaşlarla plan yaptım.yarın izinlisin birlikte bişeyler yaparız dedi.aslında bakılınca kızılacak bir durum yok.yani normal ama ben halen o fotoğrafı beğenmesine kızgındım.ve bir sinirle ayrılık msjı attım.ve olaylar patlak verdi.başka kavgalarımızda da 2 kez ayrılalım demiştim lakin o alttan almıştı ama bu kez hadi byy byy dedi.neyse geri dönmesi için konuşmak istedim.o da zor günler yaşıyorum.psikolojik tedavi görmeyi bile düşünüyorum.bu yazı sildim.ileri ki yaz için ne yapacağımı bilmiyorum.önümü göremiyorum.zamana bırakalım arkadaş olarak devam edelim.sonra kaldığımız yerden devam ederiz dedi.işlettiği yerin batması onu çok etkiledi ve ailevi sorunları da vardı.biraz arkadaş olarak görüştük yarı sevgili yarı arkadaş.lakin fotoğrafını beğendiği kız hiç rahat bırakmadı sağolsun o... eski erkek arkadaşımın kafası karışacak diye barışmak için baskı yaptım.ben baskı yaptıkça bu kez konuşma şekli değişti uyuşmuyoruz demeye başladı.beni yorma demeye başladı.ve ben ona inat bana almış olduğu anahtarı geri verdim.ve olay daha karıştı o da bana ona aldıklarımı verdi.ve ben o ara işten istifa ettim ailemin yanına dönme kararı aldım.lakin sonra vazgeçtim istifamı geri aldım.hergün birbirimizi görebiliyorduk.benim çalıştığım yerin kantinini işletiyordu.neyse bir akşam onu aradım.sevgin bittimi diye sordum.ama telde tartışıyorduk o sıra sinirliydi.ve bitti dedi.o gece intihar ettim.geri dönmesi için değil gerçekten ölmek istedim.ve çocuk hiç aramadı yanıma gelmedi bile.insanlık namına insan arar.neyse ben ailemin yanına geldim.yine barışmak için uğraştım.2 3 kez telde konuştuk ama hep ben aradım.tabi ben o ara ameliyat oldum tümörden.neyse artık dayanamayacak oldum.çünkü arıyordum açmıyordu.seni unutmak istiyorum bana yardım et.numaramı engellemeni istiyorum dedim.ve engelledi. resmen sevgimin içine kendim sçtm.eğer benim sevdiğim dönerse sizinkiler de döner kızlar...

bu ne gız? seçenekleri iyi ayarla :KK70:
bence hepsi açık kartları açık oyna :p
not : konunun hepsini okumadım sadece kemik tümörünü okudum. geçmiş olsun. :KK43: inşallah tez zamanda sağlığnıza kavuşursunuz
ayrıca dönmesin yanında olmamış zor zamanında.. salla gitsin bence. aşk yalandır hayaldir. gerçekçi ol

Hiç kimse senin sağlığından daha önemli olamaz, olmamalı da.

Valla beni eğer istediğim kişi istediğim şekilde severse herkesinkisi deli divane olur. Canim bu görecelidir. Benimde istedigim kisinin beni sevmesi icin falan vahiy inmesi gerek siz en azından sevgili olmussunuz ona bakarsan..

İntihar ettin ve bir kez arayıp sormadı, gelmedi.
Şu noktadan sonra geri dönme ihtimalini dahi düşünmen o kadar yanlış ki..

Hastalık için, geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

Valla beni eğer istediğim kişi istediğim şekilde severse herkesinkisi deli divane olur. Canim bu görecelidir. Benimde istedigim kisinin beni sevmesi icin falan vahiy inmesi gerek siz en azından sevgili olmussunuz ona bakarsan..
sevgili olmak önemli değil böyle bir acı çekeceğimi bilseydim hiç başlamazdım.Allah herkesin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın.sadece pişmanım yaptıklarım için herşeyin içine ettim.

İntihar ettin ve bir kez arayıp sormadı, gelmedi.
Şu noktadan sonra geri dönme ihtimalini dahi düşünmen o kadar yanlış ki..

Hastalık için, geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
geri dönme ihtimalini düşünmüyorum ki düşünecek bir ihtimal yok zaten.sadece yazmak istedim.herkes eski erkek arkadaşlarının dönmemesinin imkansız olduğunu söylüyor.ben de kendi hayatımdan bir kesit anlattım imkansızın bu olduğunu göstermek için.

teşekkür ederim.şuan sağlığım biraz daha iyi :)
geri dönme ihtimalini düşünmüyorum ki düşünecek bir ihtimal yok zaten.sadece yazmak istedim.herkes eski erkek arkadaşlarının dönmemesinin imkansız olduğunu söylüyor.ben de kendi hayatımdan bir kesit anlattım imkansızın bu olduğunu göstermek için.

Back
X