Immdaattttttt!

birsee

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2014
18
0
:KK14:KARNIMDAKİ ŞİŞLİK Bİ TÜRLÜ İNMİYOR SICAKSU TORBASI BİTKİ ÇAYLARI DAHA NE YAPAYIM??:KK14:
 
:KK14:KARNIMDAKİ ŞİŞLİK Bİ TÜRLÜ İNMİYOR SICAKSU TORBASI BİTKİ ÇAYLARI DAHA NE YAPAYIM??:KK14:
Doktora gittiniz mi eğer gitmediyseniz gidin derim,belki bagırsak probleminiz vardır yani bagırsaklarınız çalışmıyordur yada mide rahatsızlıgınız olabilir o yüzden bir doktora görünün.:KK34:
 
İlgilendiğin için sağol evet alarjik problemim de var mide zaten ne yesem sinyal veriyor:KK37::KK37: genetik olduğunu söylüyorlar alerjik problemlerini :KK52: berbat bi durum
 
:KK14:KARNIMDAKİ ŞİŞLİK Bİ TÜRLÜ İNMİYOR SICAKSU TORBASI BİTKİ ÇAYLARI DAHA NE YAPAYIM??:KK14:

şişlik derken sert ve ele gelen kitle gibi bişeymi yoksa genel olarak şişkinlik gerginlik hissimi:26:

ele gelen sert bi şişkinlik varsa ur filan olabilir idrara çıkıyomusunuz çıkamıyosanız idrar kesesinin şişliği olabilir mesanede buunlar gibi değilsede hazımsızlık olabilir:KK14:

doktora gitmek en doğrusu sıcak su torbasını tavsiye etmem :KK19:
 
idrarda bi sıkıntı yok aslında ama sürekli gaz gerginlik ve arada saat gibi çalıyor dönem dönem .dr gittiğimde mide sorunu var diyebilir en iyisi sonuca varmak:KK5:
 
Kendi bünyeni dinlemelisin. Yediğin bişey dokunuyor olabilir. Mesela soğan ve beyaz un bana yaramıyor. Aynen davul gibi şişiyorum. :KK49: Hamile olmadan 5 aylık görünümü :nazar:
 
Eğer sürekli oluyorsa göbek fıtığı, mide fıtığı olabilir .çünkü bu tür hastalıklarda karın ve mide şişer ama bir doktora gitmenizi tavsiye ederim .
yediğiniz birşey de dokunmuş olabilir.
 
Aslında doktora gitmeden ne desek anlamsız.
Söylediğimiz bir şey dokunur mu dokunmaz mı?
Ama ben de midesi hassas ve sindirimi zor olan biri olarak günde 2 fincan yeşil çay içtiğimde 3-4 gün sonra şişliklerimin indiğini görüyorum. Bırakınca hooop geri şişiyorum
 
sinir bozucu kadın olmak zormuymuş bukadar :KK5: 6 aylık evliyim bu tarz sorunlarım daha çok ortaya çıktı belkide bu sıralar kendimi çok dinliyorda olabilirim :KK15:
 
X