• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmmddat... Yardım :(

kızlar konu ev değil benim durumum zaten şükrediyorum ama bu koku duymama engel değil ayrıca naz yapmıyorum gerçekten o kokudan iğreniyorum
Konu Ev değilmiş hakikaten ama başta bir kaç satır lüks eve ayrılınca insanların dikkatini çekmiş. Ben de sona yaklaşana kadar problem evle ilgili diye düşündüm.

Son düzenleme:
Hamilelikden kaynaklanıyor canım yaaa bende kızıma hamileyken çok hassasdım kokulara çokda çıkarırdım yemeden içmeden kesilmiştim herşey ama herşey midemi ağzıma getirirdi zaten bebeğimde serumlarla beslendi birgün kvalidem sarma koymuş bahçede pişiriyor inanırmısınız o koku beni mafetti allahım kaç ay her yerde sarma kokuyor sanki nereye gitsem peşimde geliyor gibi oluyordum 4 yıl oldu daha yeni yeni başladım sarmayı tekrar yemeğe geçiçek merak etme hatta hep düşünürdüm bütün hamile kadınlar böyleyse nasıl 3-4 çoçuk yapabiliyorlar diye hep sorardım kendime merak etme hepsi geçiyor biraz daha sabır et :anneadayı:sonundaki hediyene değecek:KK46:bak gör:KK66:

Hamilelikden kaynaklanıyor canım yaaa bende kızıma hamileyken çok hassasdım kokulara çokda çıkarırdım yemeden içmeden kesilmiştim herşey ama herşey midemi ağzıma getirirdi zaten bebeğimde serumlarla beslendi birgün kvalidem sarma koymuş bahçede pişiriyor inanırmısınız o koku beni mafetti allahım kaç ay her yerde sarma kokuyor sanki nereye gitsem peşimde geliyor gibi oluyordum 4 yıl oldu daha yeni yeni başladım sarmayı tekrar yemeğe geçiçek merak etme hatta hep düşünürdüm bütün hamile kadınlar böyleyse nasıl 3-4 çoçuk yapabiliyorlar diye hep sorardım kendime merak etme hepsi geçiyor biraz daha sabır et :anneadayı:sonundaki hediyene değecek:KK46:bak gör:KK66:
sağol çok teşekkür ederim :KK45:

Kaç aylık bebeğiniz bende mutfağa giremiyordum evde ki sudan bilemidem bulanıyordu mutfak özellikle buzdolabı hep kokuyo gibiydi 4.ayda geçmişti seninde koku hassasiyetin hamilelikten dolayı çalışmıyorsan annelere falan gidebilirsin bi süreliğine zaten 16.haftadan sonra geçiyor
8.haftadayım şuan inş bir an önce geçer

okuyunca gülümsedim açıkçası allah baska dert vermesin
hamilelikte kokuya aşırı bir duyarlılık oluyor malesef sizde tam o haftalardasınız 1 ay daha dişinizi sıkın geçecektir
inş bebeğinize sağlıcakla kavusursunuz güle güle oturun evinizde.

kusura bakmayın boyle kotü yorumlar alınca sizide yanlış anladım :KK43:

İnsanlar çok acaip gerçekten. Evini sevmeyen biri konu açsa "dua et evin var" diyorlar. Evim var tamam da belki ben memnun değilim. Size de aynısı olmuş üzülmeyin ev sizin eviniz, hamilesiniz de üstelik. Ama dediğim gibi alışırsınız hamilelik nedeniyle aşırı bir hassasiyet olmuş sadece.

Sürekli geçecek diye telkin edin, bu durum geçecek ve siz bebeginzle o evde çok güzel günler gecireceksiniz.... Sürekli bunu dusunun, inanın iyi geliyor, aynı durumu yaşadım, iyi biliyorum ....

dogumdan sonra da o yuzey temizleyicisini kullanamayacaksin. bende annnemin; onceden cok sevdigim parfumunun kokusundan tiksinmistim 3 yil gecti aradan gecen yine o kokuyu kullanmis öğurmeye basladim :) bulantilarin gectigi zaman rahatlayacaksin. hormonlarin yuzunden evinden soguma, insanin evine isinmasi cok onemli.

Back
X