Testi 2 gun once yapmiwtim. Yanliş hatirlamiyorsam 7si yapmiştim ayin. Net olarak tek çizgi cikti bilemiyorum.Test yaparsanız, geç döllenme değilse silik bile olsa çıkar.
Duramadim test yaptim. Çok cok cok az golge gibi hafif bir çizgi var. Sizce hamilelik ola bilirmi? Kumkunmü? Kahvemsi akintim var. Ama kirmizimtil kahvemsi. Ya ben şoktayim. Mumkunmu acaba? Olurmu ki?Test yaparsanız, geç döllenme değilse silik bile olsa çıkar.
Duramadim test yaptim. Çok cok cok az golge gibi hafif bir çizgi var. Sizce hamilelik ola bilirmi? Kumkunmü? Kahvemsi akintim var. Ama kirmizimtil kahvemsi. Ya ben şoktayim. Mumkunmu acaba? Olurmu ki?
İlk 20saniyye icinde belirdi. İlahi aminn, Allah razi olsun. İnanin öyle korkuyorum ki, icimde kocaman bir umut işigi belirdi sanki, ya yalniyorsam diye çok korkuyorum.İnşallah gönlünüze göre olsun.
Pazartesi ilk iş gidip kan verin bence. Kanda daha erken çıkıyor sonuçta. Hamilelik demek için betanın yükselmesi, kesenin ve bebeğin görünmesi falan gerekiyor. Ancak silik de olsa çizgi görmüşsünüz. İlk 10 dk içinde belirdiyse muhtemelen hamilelik vardır
Testi çekip yüklesene bakalımİlk 20saniyye icinde belirdi. İlahi aminn, Allah razi olsun. İnanin öyle korkuyorum ki, icimde kocaman bir umut işigi belirdi sanki, ya yalniyorsam diye çok korkuyorum.
O kadar golge gibiki çiplak gozle gorluyorda telefonla gorunmuyor. Sabah ilk idrarimla yapsam daha koyu olurmu? Yoksa bekleyeyimmi 1 gun?Testi çekip yüklesene bakalım
Pembemsi ise gebelik olabilir. Silik yanıltabiliyor. Siz yinede ümitlenmeyin. Evet 1 gün bekleyin ve tekrarlayın testiO kadar golge gibiki çiplak gozle gorluyorda telefonla gorunmuyor. Sabah ilk idrarimla yapsam daha kotu olurmu? Yoksa bekleyeyimmi 1 gun?
O kadar golge gibiki çiplak gozle gorluyorda telefonla gorunmuyor. Sabah ilk idrarimla yapsam daha kotu olurmu? Yoksa bekleyeyimmi 1 gunTesti çekip yüklesene bakalım
Tamam, tesekkurler. Haklisiniz. 1 gun bekleyeyim.Pembemsi ise gebelik olabilir. Silik yanıltabiliyor. Siz yinede ümitlenmeyin. Evet 1 gün bekleyin ve tekrarlayın testi
Bende aynı tabi ettiğiniz gibi bir tabloyla karşılaştım dün bugünde kahverengi lekelenme şeklinde geldi ve 4 gün önce erken gebelik testi yaptığımda negatif çıkmıştıMerhabalar. Gecen ay, 9 Ağustos adet oldum. Yumurtlamadan sonra hamilelige benzer belirtilerim oldu. Test yaptim negatif cikti. Normalde adetim 5-6 gun zamanindan önce oldugu icin, dusundum ki, hamile degilim. Simdi bu gun 9 Eylul, ve sabah tualete gitdim, özur dilerim boyle seyleride yaziyorum ama. Peceteme leke geldi. Şoyle ki, sümük karışımi bi kandi. Çok az. Şimdide tualete gitdim, hafif yine ayni sekilde. Kasiklarimda yumusak bi agri var. Rahatsiz etmeyecek bi agri. İste adetmi, yoksa implantasyonmu tam anlayamadim. Ne zaman anlaya bilirim? Tekrar test yapmalımıyım? Bide adet bozuklugum vardi eskiden. Tedavi oldum, 3 aydir normal oluyorum. İşte biz kadinlar sabirsiziz aslinda. 2 gun bekleyemiyorum, kan artarsa regl, armadan keslirse hamilelik olacagni anlariz ama iste, şüphe etmeden duramiyorum.
Ben evliliğimin ilk ayında kahverengi lekelenme şeklinde adet gördüm. Siz ne kadarlık evlisiniz?Merhaba bende bu soru sorsam kafam çok karışık eşimle adetime 5 gün kala hergun birlikteliğimiz oldu adet günümde 1 damla kahverengi kan gelmiş bidaha gelmedi 2.gunde bişey yok akşam bı damla geldi 3 gün sabah kanama başladı tuhaf mor pembe siyah bı kanama 4 gün az az devam etti 5.gun akşam adetim kesildi 6.guj kahve lekeler devam ediyor anlamadım ben böyle adet olmazdim hiç pihtili yogun olurdum başına gelen oldumu böyle bişey uzun yazdım kusura bakmayın
1 yıldır evliyimBen evliliğimin ilk ayında kahverengi lekelenme şeklinde adet gördüm. Siz ne kadarlık evlisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?