İmpland kullanan varmı?

SAliOsmanF

(Karışık değil karmakarışık)
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
147
11.910
118
33
2 aylık bebeğim var memeden kesmekten korkuyorum spral düşük yaptığı için istemedim haplar hormonları bozuyor ve kıllanma yapıyor impland önerdiler aranızda kullananız varsa bilgi verebilirmi?

2 aylık bebeğim var memeden kesmekten korkuyorum spral düşük yaptığı için istemedim haplar hormonları bozuyor ve kıllanma yapıyor impland önerdiler aranızda kullananız varsa bilgi verebilirmi?
Cnm emin olmamakla birlikte implant Türkiye'de yok diye biliyorum.Ayrica hap gibi hormon o da esin korunsa?

İmpland var ama emin olamadım kullanıp kulanmamakta sıkıntı yaşayan varmı diye merak ediyorum. Hamile kalmaktan korkuyorum ogluşum daha 2 aylık memeden kesmek istemem onu

İmpland var ama emin olamadım kullanıp kulanmamakta sıkıntı yaşayan varmı diye merak ediyorum. Hamile kalmaktan korkuyorum ogluşum daha 2 aylık memeden kesmek istemem onu
Bende hap kullaniyordum ara kanama yapti dr kesti bu da hormon iceriyor hap gibi bu da yaramaz bana..esler korunacak yapcak bisey yok :/

Bende hap kullaniyordum ara kanama yapti dr kesti bu da hormon iceriyor hap gibi bu da yaramaz bana..esler korunacak yapcak bisey yok :/
Eşim korunduğu zaman yanma ve kaşıntı oluyo çok araştırdım impland dan başka seçeneğim kalmadı dün impland kullanan biriyle tanıştım 2 senedir kullanıyomuş hiç bir sıkıntısını görmememiş bu ay bende taktırıcam inşallah.

Aa oyle mii varmis demek nerde takiliyormus? Maliyeti neymis bnde merak ettim smdi

Bu arada bebek emziriyormussun o da hormon hap gibi bir zarari olmasin?

Bu arada bebek emziriyormussun o da hormon hap gibi bir zarari olmasin?
Prolaktin hormonu salgılıyomuş yani dogumdan sonraki 40 gün boyunca salgılanan hormon bebeğin oluşumunu engelliyo süte bi yan etkisi yokmuş...

Aa oyle mii varmis demek nerde takiliyormus? Maliyeti neymis bnde merak ettim smdi
Ben erzurumdayım burda takıyolar eğitim alıyomus kadın doğum doktorları öyle takıyolarmış yani her doktor takmıyomuş eczanede 380 tl alıyosun 100 tl doktor takıyomuş.

Ben erzurumdayım burda takıyolar eğitim alıyomus kadın doğum doktorları öyle takıyolarmış yani her doktor takmıyomuş eczanede 380 tl alıyosun 100 tl doktor takıyomuş.
Yalniz soruyu soran sen senden ogrenen ben :) 3 yıl mı kullanm suresi?

Bende kullanan kimseyle karşılaşmasaydım öğrenemezdim :) bi 3 yıllık bide 5 yıllık olanı varmış canım :)
:)) cnm bnde arastirdim da biraz adet duzensizligi yapabiliyormus 1.5 sene adet olmayan ara kanama yasayanlar olmus..sutu kesilenler de ..kisiden kisiye degisir elbet..taktirirsan yaz cnm acı oldu mu rahat mi kullanimi..

:)) cnm bnde arastirdim da biraz adet duzensizligi yapabiliyormus 1.5 sene adet olmayan ara kanama yasayanlar olmus..sutu kesilenler de ..kisiden kisiye degisir elbet..taktirirsan yaz cnm acı oldu mu rahat mi kullanimi..
Kesinlikle bilgilendiricem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…