- Konu Sahibi kenyalikiraz
-
ben yaptırmadım ama araştırıyorum, yaptırmayı düşünüyorum, birçok klinikten bilgi aldım, genelde 1 buçuk ile 2buçuk arasında değişiyor. genel fiyatı söyledim, 1200e yapanda var 3 milyara da yapan da var tabi. fikriniz olsun diye istanbuldan birkaç yerin fiyatını yazayım, euro cinsinden veriyolar genelde ben lira olarak veriyim, citydent ortalama 1buçuk milyara yapıyor (kişiye özel implant sistemi var araştırın isterseniz netten nasıl birşey olduğunu, benim hoşuma gitti), klinik32 2buçuk milyara yapıyor, hospitadent 1buçuk, medicadent 2250. umarım yardımcı olabilmişimdir.
ben yaptırmadım ama araştırıyorum, yaptırmayı düşünüyorum, birçok klinikten bilgi aldım, genelde 1 buçuk ile 2buçuk arasında değişiyor. genel fiyatı söyledim, 1200e yapanda var 3 milyara da yapan da var tabi. fikriniz olsun diye istanbuldan birkaç yerin fiyatını yazayım, euro cinsinden veriyolar genelde ben lira olarak veriyim, citydent ortalama 1buçuk milyara yapıyor (kişiye özel implant sistemi var araştırın isterseniz netten nasıl birşey olduğunu, benim hoşuma gitti), klinik32 2buçuk milyara yapıyor, hospitadent 1buçuk, medicadent 2250. umarım yardımcı olabilmişimdir.
merhaba kızlar bugün sol üstte 26 sol altta 36-37 olmak uzere 3 tane dısım cekıldı köprü olacak ...
lakin köprü olunca tutturulacak 2 dısımıde torpuluceklermıss uzerıne kaplancakmıs vs bılgısızım agız saglıgı hakkında implant yaptırayım dedımm ama fıyatını bılmıyorumm ne kadardır yaptıranlar vardır sanırım ?
merhaba kızlar bugün sol üstte 26 sol altta 36-37 olmak uzere 3 tane dısım cekıldı köprü olacak ...
lakin köprü olunca tutturulacak 2 dısımıde torpuluceklermıss uzerıne kaplancakmıs vs bılgısızım agız saglıgı hakkında implant yaptırayım dedımm ama fıyatını bılmıyorumm ne kadardır yaptıranlar vardır sanırım ?
Merhaba, implant fiyati kullanilan markanin yerli ve yabanci olmasına gore degisir. Genellikle yerliler 1000 tl den baslarken, yabanci markalar 1500 tl den baslar. Bence kopru yerine implant yapilmasi daha mantikli. Köprü yapildiginda eksik olan disinizin kismindaki kemik birkac yil sonra erimeye baslar fakat implant yerlestirilirse boyle bir durum olmaz.implant cok daha uzun ömürlüdür kullanim acisindan da hastalar daha rahattir. Geçmiş olsun.
Merhaba kızlar, eşim kendisi için çok araştırma yapmıştı. Sonunda Taksimdeki Citydent de karar kıldı ve 4 adet kişiye özel implant yaptırdı. Fiyatları tam hatırlamıyorum ama benzer yerlere göre makuldü. İlk muayenede çok zaman harcamışlar her şeyi detaylı anlatıp göstermişler, karar konusunda sıkıştırmamışlar. İsmi lazım değil yine ücretsiz muayeneye gittiği bir özel hastane eşimi defalarca gelin başlayın diye telefondan aradı, kredi kartı pazarlar gibi. Lazer ve kökhücre destekli implant tedavisi yapılıyor. Ne işe yarar derseniz detaylarını bilmiyorum. Özel diş hastanelerine göre daha butik bir merkez. Ben de daha sonra tedavi oldum. Şimdilik çok memnunuz.
Merhaba, arastırma yaparken sizin yorumunuzu gördüm.Ben de Citydentte implant düşünüyorum. Eşiniz hangi doktora yaptırdı? 8 yıl geçmiş, herhangi bir soru yaşadı mı? Cevaplarsanız çok sevinirim. TeşekkürlerMerhaba kızlar, eşim kendisi için çok araştırma yapmıştı. Sonunda Taksimdeki Citydent de karar kıldı ve 4 adet kişiye özel implant yaptırdı. Fiyatları tam hatırlamıyorum ama benzer yerlere göre makuldü. İlk muayenede çok zaman harcamışlar her şeyi detaylı anlatıp göstermişler, karar konusunda sıkıştırmamışlar. İsmi lazım değil yine ücretsiz muayeneye gittiği bir özel hastane eşimi defalarca gelin başlayın diye telefondan aradı, kredi kartı pazarlar gibi. Lazer ve kökhücre destekli implant tedavisi yapılıyor. Ne işe yarar derseniz detaylarını bilmiyorum. Özel diş hastanelerine göre daha butik bir merkez. Ben de daha sonra tedavi oldum. Şimdilik çok memnunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?