Çene Estetiği Implant mi? Kaburgadan kemik nakli mi?

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı

minakman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2016
141
28
98
45
Haftaya cene ameliyatim var.biraz buyultulecek.doktorum hic bi alternatif sunmadan direk implant dedi.internetten arastirdigim kadariyla kaburgadan kemik ilavesi de yapilabiliyormus.boyle bir alternatifi neden sunmadigimi sordugumda farketmez diyor ama implant yapalim diye usteliyor.bunun sebebi sizce nedir?maddi cikar midir? Yoksa saglik acisindan implant mi oneriliyor?

implat yerleştirmek kolay o yüzden tercih etmiştir. Ancak diğer başlığa yazdım silikon implant kullanımı çok konforsuz . Biraz araştırırsanız yabancı kaynaklarda da çok taktırıp çıkartan var . Ben de 5 ay önce taktırmıştım . Bugün çıkarttırdım . Tavsiye etmiyorum .

implat yerleştirmek kolay o yüzden tercih etmiştir. Ancak diğer başlığa yazdım silikon implant kullanımı çok konforsuz . Biraz araştırırsanız yabancı kaynaklarda da çok taktırıp çıkartan var . Ben de 5 ay önce taktırmıştım . Bugün çıkarttırdım . Tavsiye etmiyorum .
Cevabin icin cok tesekkurler.evet cikarttiran cok.neden kendi vucudumuz dokumuz varken yabanci cisim? Ayrica maddi kayip oluyor demi? Cikartinca implant cope mi gidiyor?

Yağ enjeksiyonu geçici çözüm bir de normal çeneden daha yumuşak bi yapı gibi oluyor demişti dr un tavsiye etmedi. Kemikle şekillendirme zor bir işlem gibi kaburgadan almak vs bilmiyorum hiç aklıma bile gelmedi. Evet bana verdi implantı . Zaten kesmiş küçültmüş saçma bi hale sokmuş implantı. Sadece çenemi uzatmış yaptığı işlem top gibi bi çenem olmuştu. Şuan dolgu yaptırmak daha mantıklıymış diyorum . Gerçi yaptırmam herhalde bir daha ...Ben yükleyim implantı ve öncesi sonrası fotomu sonra silerim. Bakabilirsiniz.

Yağ enjeksiyonu geçici çözüm bir de normal çeneden daha yumuşak bi yapı gibi oluyor demişti dr un tavsiye etmedi. Kemikle şekillendirme zor bir işlem gibi kaburgadan almak vs bilmiyorum hiç aklıma bile gelmedi. Evet bana verdi implantı . Zaten kesmiş küçültmüş saçma bi hale sokmuş implantı. Sadece çenemi uzatmış yaptığı işlem top gibi bi çenem olmuştu. Şuan dolgu yaptırmak daha mantıklıymış diyorum . Gerçi yaptırmam herhalde bir daha ...Ben yükleyim implantı ve öncesi sonrası fotomu sonra silerim. Bakabilirsiniz.
Ozelime yolla lutfen canim .ama gonlum kaburgadan yana...o alternatifi duymaman normal.soylemiyolar evet implant sanirim kolaylarina geliyor..onca para verecem ama ugrassin napiyim yaa.

Back
X