• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmplant yaptıranlar ağrısı nasıldı ve başka sorular

BIRPAPATYAM

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2025
3
0
1
24
Dişlerimin arkası pert durumda sorum şöyleki dişleri kaybetmeden devlete gitsem hepsini yaparlarmı toplamda 7 diş ve üsttede 2 komple çürümüş 20lik dişlerim var sağda solda başımı ağrıtıyor devlette 1 dişlemi uğraşırlar hepsiyle mi birde 1 dişim çekili implant yaptırmak istiyorum aşırı ağrıyormu ve bilenler süreç nasıldı rica etsem cevaplar mısınız korkuyorum bir yandan bir yandan da diğer taraftan çiğnemekten sürekli baya çürüdü yoksa hepsini özeldemi yaptırsam diyorum?

Dişlerimin arkası pert durumda sorum şöyleki dişleri kaybetmeden devlete gitsem hepsini yaparlarmı toplamda 7 diş ve üsttede 2 komple çürümüş 20lik dişlerim var sağda solda başımı ağrıtıyor devlette 1 dişlemi uğraşırlar hepsiyle mi birde 1 dişim çekili implant yaptırmak istiyorum aşırı ağrıyormu ve bilenler süreç nasıldı rica etsem cevaplar mısınız korkuyorum bir yandan bir yandan da diğer taraftan çiğnemekten sürekli baya çürüdü yoksa hepsini özeldemi yaptırsam diyorum?
Azi disim icin implant yaptrdim 1 yil olmadi. Yaparken hc agri aci hissetmedim. Yalnizca hissi kotu. Sanki matkapla kazi calismasi yapiolar gbiydi 😁 benim sikinti yasadigim tek durum ilk islem sonrasi disimin oldugu taraf cok sisti. Bir hafta agzim yuzum yamulmus gezdim ki soguk komprese de cok dikkat etmistim. İknci islem yani disin takilmasi zaten cok rahat bi islem. Herkesin benim gb siscek diye bisey de yok mesela esimin abisi yaptrdi benden sonra onda sislik olmadi. Korkulucak bisey yok yani rahat olun. Yalnizca uzun suruyor. İlk islem sonrasi iyilesme sureci oluyor cunku. Vida takildiktan sonra ben 4 ay kadar bekledim sonra dis takildi.

Ben 3 tane implant yaptırdım işlem diş çekiminden bile kısa hıc bısey hissetmiyosunuz işlem sonrasında da ağrım olmadı ama yüzüm şişti 1 hafta sonra şişlikde geçti şuan dişlerimin takılmasını bekliyorum

Back
X