İmplant yaptıranlar bakabilir mi?

Dissmagduru

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2021
3
0
1
25
Merhaba hanımlar,ben eksik dişlerim için köprü mu yaptırsam yoksa implant mi bilemedim.implant yaptıranlardan yorumlarını alabilir miyim? Köprü yaptırıp sağlam dişlerimi kestirmek istemiyorum ama implant da beni çok korkutuyor😬 hadi bı yardım ediverin bu kararsız kardeşinize

Ben yardımcı olabilirim. 4 tane implant yaptırdım geçen sene. Merak ettiklerinizi sorarsanız detaylıca cevap verebilirim ☺️

Merhaba hanımlar,ben eksik dişlerim için köprü mu yaptırsam yoksa implant mi bilemedim.implant yaptıranlardan yorumlarını alabilir miyim? Köprü yaptırıp sağlam dişlerimi kestirmek istemiyorum ama implant da beni çok korkutuyor😬 hadi bı yardım ediverin bu kararsız kardeşinize
Merhabalar ben öncelikle sonu soyleyim agzimin ici insaat gibi.hic saglam disim yok hepsi tedavili.Ben yıllar once kopru yaptirdim.2 3 yil sonra alti oyle bi lezyon olmuştu ki ağrı kesici antibiyotik hicbisi fayda etmedi.Sonra.bi kac dişime köprüyle beraber ayni anda implant yaptirdim.2 saat disci koltugundaydim.Implant köprüden daha rahat.Kopru koku yapıyor yapay olduğunu belli ediuor ama implant bayagi anadise yakin oluyor implant yap korkma derim

benim de implantlarım var. hatta sol tarafada 2 tane daha yapılacak.
2 sene önce özelde yaptırdım, tanesi 750 dolardı, tabi o zaman dolar kuru da böyle değildi.. ama çok memnunum. aynı doktorla sol tarafı da yaptırıcam.
implantta doktorun kullandığı malzeme çok önemlidir. uygun fiyatlı malzemeler de var, arkadaşımın annesi yaptırdı. 2 hafta sonra kaplaması da çıktı implantı da düştü.
yani biliyorum pahalı bir iş ama sonra 25-30 sene kafa rahat oluyor. ben de o dönem öderken çok kolay ödememiştim ama şimdi iyi ki diyorum.

İmplant öneririm,
Ben yaptırdım çok da memnunum.
köprü hiç yok ağzımda nasıldır bilmiyorum

implant her zaman daha iyidir. çok korkulacak birşey de yok

Merhabalar ben öncelikle sonu soyleyim agzimin ici insaat gibi.hic saglam disim yok hepsi tedavili.Ben yıllar once kopru yaptirdim.2 3 yil sonra alti oyle bi lezyon olmuştu ki ağrı kesici antibiyotik hicbisi fayda etmedi.Sonra.bi kac dişime köprüyle beraber ayni anda implant yaptirdim.2 saat disci koltugundaydim.Implant köprüden daha rahat.Kopru koku yapıyor yapay olduğunu belli ediuor ama implant bayagi anadise yakin oluyor implant yap korkma derim
Böyle korkusuzca dişçiye giden dişlerini yaptıran insanların hepsi gözümde birer kahraman gerçekten

Back
X