İmplantasyon kanama hamilelik belirtisimidir

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.500
3.065
133
Suan kendimi cok kotu hissediyorum kendim.ria ile korunuyorum ama icimde suphe var henuz ikinci bebege hazir degilim yani hic istemiyorum galiba ama pazar gununden bu yana lekelenme halinde oluyor beş gun falan regl olmadim simdide.pempe lekelenme oluyor cok korkuyorum acaba hamilelik.belirtisi olabilir mi bu lekelenme adet döneminde oluyor onuda soyleyim bide ben bunu reglden sayacam namaz kilan birisi.oldugum için bunuda bilen varsa cevaplarsa cok sevinirim.iyi aksamlar herkese

Ya sen nie bi kan testi yaptirmiyosun?
hazır diilim 2. bebeği die die kendini yedin bitirdin.yazık ne diye bekliyosun

Oglum 8 aylikken bende de aynisi olmustu.sanirim kullandiginiz dogum kontrol hapi korumuyo.hapi degistirirseniz duzelir...

Hap kullanmiyorum sprialle korunuyorum ama bilmiyorum genelde böyle oluyordu ilk defa boyle uzun sürdü
Pardon yanlis anlamisim.spiral kaymis olabilir ondan kanama yapiodur buyuk bi ihtimal hamile degilseniz eger.bir kadin dogum uzmanina gorun canim supheyle yasamaktansa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…