İmplantasyon Kanaması

Asyaaa123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2017
2
0
1
29
Arkadaslar merhaba bu soruyu sormak icin uye oldum lutfen okuyun. Yaklasik uc hafta once iliskim oldu ancak prezervatifte sikinti oldugundan alti saat sonra ella kullandim. Bugun adetimin ilk gunuydu ya da oyle tahmij ediyorum pek duzenli degil ama hesaplayinca bugun cikti. Dun gece pembe kan gelmeue basladi adet oldugumu dusundum. Ancak implamtasyondan supheliyim. Kanama dun gece az oldu ama nokta nokta degil akinti seklinde ve hep peceteue geliyordu. Bugun de birazcik daha koyu gibi ve daha fazla oluyor yaprak pedi doldurdu bes dakikada lekelenme gibi degil yani biraz ayip olacak ama idrarin rengi de degismis adette oldugu gibi ama rengi pembe ve normalden az geliyor korkuyorum sali gunu randevum var zaten ama dayanamiyorum. Sizce adet mi yerlesme mi? Goguslerim sis ama ellanin yan etkilerinden biri olarak geciyor.

Arkadaslar akinti adete döndü ama her zamankinden az gogusum sismisti o da iniyor adet oldugu halde hamile olanlari okudum sizce olabilir mi lutfen fikirleriniz onemli. Iliskiye girdigim gun tam da yumurtlama gunummuş.

Back
X