Gebeliğe Hazırlık İmplantasyon kanaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

iremgns

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2020
262
177
53
Kızlar adetime 9 gün var ama benden pembe bi akıntı geldi daha doğrusu peçeteye sildiğimde geliyor sizce yerleşme kanaması olabilir mi ya ilişkinin üstünden 1 hafta geçmedi bile tam ama ne alaka kan

Kızlar adetime 9 gün var ama benden pembe bi akıntı geldi daha doğrusu peçeteye sildiğimde geliyor sizce yerleşme kanaması olabilir mi ya ilişkinin üstünden 1 hafta geçmedi bile tam ama ne alaka kan
Pko falan var mı böyle ara kanama oluyor pkoda yada hormon dengesizliğinde. Şuan için yerleşme kanaması olması imkansız daha bir hafta olmuş

Tekrar yumurtlama yaşıyor olabilirsiniz yerleşme genellikle 4-5 gün kala oluyor adete. Erken döllenme yaşamışsanız da olabilir yerleşme kanaması

Pko falan var mı böyle ara kanama oluyor pkoda yada hormon dengesizliğinde. Şuan için yerleşme kanaması olması imkansız daha bir hafta olmuş
Öyle bi sorunum yok çok şükür ovulasyon testi yaptım bu ay 3 mayısta yumurtladım o günden 2 gün once o gün ve ertesi gün ilişki oldu 5 gün geçmiş daha ben de yerleşme diye düşünmek istemiyorum ama ister istemez aklıma ilk o geldi of off bir de hala daha devam ediyor pembe ve peçeteye sildiğimde

Tekrar yumurtlama yaşıyor olabilirsiniz yerleşme genellikle 4-5 gün kala oluyor adete. Erken döllenme yaşamışsanız da olabilir yerleşme kanaması
Yumurtlamam 3 mayısta oldu erken döllenme değil büyük ihtimal ovulasyon testiyle takip ettim çünkü ama ister istemez yerleşme mi diye düşünüp duruyorum

Daha önce böyle ara lekelenmelerin oluyor mu ?
Yada hiç antibiyotik ilaç v.s kullandın mı?
Yerleşme olması muhtemel gibi gözüküyor
İnşallah gönlüne göre olur

Yumurtlamam 3 mayısta oldu erken döllenme değil büyük ihtimal ovulasyon testiyle takip ettim çünkü ama ister istemez yerleşme mi diye düşünüp duruyorum
Ozaman tekrar yumurtlama olabilir bu geceyi de değerlendirin

Daha önce böyle ara lekelenmelerin oluyor mu ?
Yada hiç antibiyotik ilaç v.s kullandın mı?
Yerleşme olması muhtemel gibi gözüküyor
İnşallah gönlüne göre olur
Amiiin inşallah teşekkür ederim yeni evlendiğim zaman daha çocuk düşünmediğimiz zamanlarda iki ay falan geldi kahverengi lekeler ama hep yumurtlama zamanında geldi doktora gittim normal hatta doğurgan olduğunuzu gösterir dedi testlerim de çok şükür temiz çıkmıştı bi sorun yoktu üstünden nrrdeyse 1 sene geçti ve ilk defa adetimden 9 gün önce başıma geldi ben de bi umutlandım ama çok erken değil mi

İnşallah canım kucağın dolar rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Bende ilk oğluma hamileyken olmuştu pembe lekelenme ama adetime kaç gün vardı hatırlamıyorum baya vardı korkmuştum hatta ne kanaması diye

Ovulasyon testleri her zaman dogru sonuc vermiyor arkadaslar pik gunu ultrason talep ettim ozelde doktorumdan yumurta var mi diye yoktu bire bir sahit oldum Lh olcumu yapiyor ovulasyon testi hormonlardan kaynaklı yanıltıyor insanı cogu zaman adet tarihinizin gecmesini bekleyin kan verin en net sonucu alırsınız

Merhaba arkadaşlar.
Oncelikle bir bebegi olmasini isteyen herkese, rabbim bu duyguyu yasatsin insallah. Bebegi olanlari da rabbim korusun. Yardiminiza deneyiminize ihtiyacim var.
Ovulasyon takibi yapıyorum. 27 nisanda yumurtladim, pik gördüm. 28-29-30 nisan normal gecti. 1 mayısta akşama doğru kahverengi leke geldi. Peçete ile silince geldi. 2-3-4 mayistada devam etti. 5 mayista hic gelmedi, kahverengi leke durdu. Sadece kahverengi ve peçete ile silince geliyordu. 27 nisanda yumurtladigim için 27 nisana +14 gün eklersek 11 mayısta regl olmam lazim. Bu yaşadığım yerleşme kanaması olabilir mi? Deneyimlerinizi paylaşırsanız cok memnun olurum. :)

Valla canım şuan ben de seninle aynı durumda olduğum için sana yardımcı olamıcam :)) inşallah yerleşme kanamasıdır ikimizinki de ama çok erken kan gelmiş diyor herkes normalde yerleşme kanaması ya 2 3 gün önceden ya da adet günü gelir diyolar o yüzden pek emin olamadım ben sen ne zamandır deniyorsun bir de başka belirti var mı benim bugün kasıklarımda şişkinlik var adetime de 1 hafta var aslında hep olur ama daha hissettiriyo sanki ya da psikolojik bilemedim

Yerlesme kanamasi regl gunu olabilir. Regl gecikmesinden sonra olabilir ve reglye 5 -6 gün kala olabilir. Çok araştırdım. Ovulasyon günü hamile kalanlar, yani döllenme yumurta 3 gün içinde rahme ulaşıyormus. Her kadında ve her gebelikte farkli seyrediyor.Benim kanama 1 mayıs ile 4 mayıs arasında sürdü. 5 mayista bitti.Sadece peceteye kahverengi leke geldi. Ve hiç kasık ağrım olmadi. Regl tarihim 11 mayıs. Benim ne yesem midem yanıyor. Birde göğüs dolgunlugu oluyor. Regl olmama 2 gün kaldi. Bilmiyorum vallahi billahi. Bu bebeler bizi ansiklopedi yaptı:)

Hahah aynen jinekologlardan daha bilgili hissediyorum ben de kendimi :)) neyse bekleyelim bakalım inşallah yerleşme kanamasıdır beklediiimize değerr…

Bugün senin adet günündü nolduuuu bize güzel haberler verr
Canım maalesef yerlesme kanamasi degilmis.Regl kanamasini yerlesme kanamasi sanmisim. Az gelmesinin sebebi, 10 olan troidimi dusurmek icin ilac kullanmistim. Onun etkisi olmus.hayirlisi buymuş demekki. Çok şükür troid hormonum olması gereken seviyeye geldi. :)))

Anladım canım sağlık olsun inşallah en güzel zamanda nasip eder Rabbim aynen biz sağlıklı olalım da gerisi hallolur inşallah:)). Ya ben ilaç da kullanmadım bu ay ağrı kesici bile. Diyet yaptım sadece 9 kilo verdim kanamanın onunla alakası yoktur demi bi de süt buharını önermiş herkes onu denedm ama gerçekten rahatlattığını hissettim resmen. Adetten 9 gün önce peçeteye pembemsi kan geldi 3 gün ara ara geldi sonraki 2 gün hiçbişey yok bugün yine pembe bişey gördüm peçetede. Off içim sıkıldı inanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…