İmplantasyon ve beta hcg

Maxblack

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
28
3
1
34
Bu ay hamilelik riskim varken fakat çok çok düşükken bir kanama yaşadım. İmplantasyon kanaması olmasından şüphelendim ve kanamanın üçüncü gününde hormon testi yaptırdım. Sonuç 0,1 çıktı.
Hamile olsam belli olurdu değil mi 0,1 çıkmazdı?
Ve kanamam da ilk iki gün normal yoğunlukta ve kırmızı oldu. Üçüncü ve dördüncü gün azalmaya başladı fakat yine kırmızıydı. Bugün beşinci gün ve kahverengi akıntı var. Sadece tuvalete gittiğimde peçetede görüyorum.

Hamile olma riskim var mı?

Herkese göre adet kanaması değişir sizinki eğer aynen böyleyse demek ki adet olmuşsunuz.

Normalde kanamam daha çok oluyor ve adetlerim düzensiz. Kontrole gittim geçen ay hiçbir sorun çıkmadı sadece yumurtlamam biraz geç oluyormuş. Bu nedenle düzene sokmak için adaçayı, rezene, papatya, yeşil çay gibi çaylar içtim. Düzene sokmada yararı olduğunu duymuştum. Acaba o yüzden mi kanamam böyle az oldu? Sancım ise her ay yaşadığım gibiydi.

Normalde kanamam daha çok oluyor ve adetlerim düzensiz. Kontrole gittim geçen ay hiçbir sorun çıkmadı sadece yumurtlamam biraz geç oluyormuş. Bu nedenle düzene sokmak için adaçayı, rezene, papatya, yeşil çay gibi çaylar içtim. Düzene sokmada yararı olduğunu duymuştum. Acaba o yüzden mi kanamam böyle az oldu? Sancım ise her ay yaşadığım gibiydi.

Benimde düzensiz bilirim o durumları.
Haftaya olmadı bi test yap evde

Back
X