imrendim ağladım bekledim hep istedim..şükürler olsun hamileyim.......

Saat 9 da verdim ben kanı 2 de aradılar canım seni çok ii anlıyorum ben bütün gece uyuyamadım test yaptıracağımda
Bol bol dua et canım Rabbim yüzünü güldürsün bebeğinin poZitif hberi ile sevindirsin kan değerin katlanarak yükselsin Rabbim bebeğini kucağınada almayı nasip etsin (taze hamile olarak dua ediyorum sana inşallah Rabbim kabul eder)

taze hamişim banada dua et nolurrrrr benim transferim rahim ince oldugundan ertelendi çok üzüldüm bu ayda ilaçlara basladım inşallah kalınlasırsa transfer yapılacak 3 asılamam negatifti benim ilk tüp denemem inşallah tutar yoksa çok büyük bi yıkım oluyo bizler için

Burcummm12 inşallah güzel haberlerle gelirsin cnm seni çok merak ediyorum Rabbim emeğini boşa çıkarmasın . Kızlar Bugun 2.bhcg testimi verdim ilki 96 ikinci 231 umudum yok ama ikiz olma ihtimali varmıydı kese 10 Gün sonra bakılacak değerleri böle olup ikiz olan varmı

canım benim dert hiç bitmiyo dimi tuttumu ikiz mi iyimi gelişmesi nasıl anne oluncada bitmiyo napcazz biz böyie;))))

taze hamişim banada dua et nolurrrrr benim transferim rahim ince oldugundan ertelendi çok üzüldüm bu ayda ilaçlara basladım inşallah kalınlasırsa transfer yapılacak 3 asılamam negatifti benim ilk tüp denemem inşallah tutar yoksa çok büyük bi yıkım oluyo bizler için

Canım Allah yardımcın olsun inşallah sorunsuz bi transfer olur ve ardından Bebişine kavusursun Rabbim emeğini boşa çıkarmasın

selam kızlar şükürler olsun hamileyimmmmmmmmmmmmm
1 nisanda yumurtam toplandı 6 yumurtam vardı 5i döllendi 2si 8 hücreliydi 4nisanda transferim yapıldı bitmek ve bilmeyen 12 günnnnnnnnnnnnn 10.gün idrar testi yaptım 2 çizgiydi yok yok olamaz dedim ilaçtandır dedim hayır dediler kan sonucunu almadan içim rahat etmedi.....bugün kan verdim 498 miş değerim dr.um ikiz olabilir dedi uçtum mutluluktan ağladımmmmmmm kendime zor geldim.....inş. kalp atışlarınıda duyarım .....
allahım isteyen herkese nasip etsin kimseyi daha fazla bekletmesin.....her ay beklemek o tarifsiz adet sancısı ardından gelen kırmızılar ayyyyy allahım şükürler olsun sana...

darısı sizlere olsun kızlarrrrrr:49::49::49::49::49::49:

:kkk:

Merhabalar,

Tebrik ederim..Allah nazarlardan saklasin.. Yuce Rabbim bizede bu duyguyu tatmayi nasip etsin!!!!

Sevgiler,

Back
X