Imtihan bunlar bana

Bu dünyanın adil olduğunu hiç sanmıyorum keşke bende bi cevap bulabilsem bazı şeylere.İnsanlar niye yalancı karşısındakini kırmaktan üzmekten delice zevk alıyolar anlamıyorum arkadaş.Seviyorum diyo ama hal tavır öyle değil bazen ruhum çekiliyomuş gibi hissediyorum.Aldatılmadım yada yalanını yakalamadım ama çok başka şeyler işte canım dediğin canın çıksın diyo bukadar pamuk ipliğine bağlı olmamalı bi ilişki ufacık şeyler için sırt dönülmemeli vicdan olmalı en önemlisi de vefa ama yok.

ahh bir bilsem..o kadarda zor şeylerle mutlu olan bi insan değilim ben bi .içek yolladı die günlerce sevinçten ağladığımı bilrim ama bi o kadarda ayrıntıcıyım tek kelimesi aylarca düşündürür.

M E R H A M E T

hayatımınj en önemli kriteri ama hiç görmüyorum hep gösteren taraf oluyorum.ayy bilmiyorum çok karışık böyle duygularım alınmış gibi ağlıyacam boğazımda oturdu bişey onu bile yapamıyorum.kabul edemiyorum bu kadar salak yerine konmayı

Aynen en ufak bir söz beni çok mutlu eder gözlerim dolar ama ters bir lafı çok kafaya takar yerim kendimi.Bilmiyorum ben kimseyi bile bile kırmaya kıyamam yazıktır ama maşallah karşıdaki takıyomu üzülürmü alınırmı diye ben yazıklar olsun diyip allaha havale ediyorum ben başedemiyorum çünkü sen yıllarını ver bekle parasızlıkta işsizlikte her zaman yanında ol....

Walla acima acinacak hale gelirsin diye bosuna dememisler. Sen onun cocuklugunu dusunup merhamet ediyorsun, o senin sevgini olabildiginde suistimal ediyor. Bu kadar size yalanlar soyleyen ve aldatma potansiyeli olan bir kisiye cok bile dayanmissiniz. Kendi degerinizi bilin, bu kisi icin uzulmek bile ona fazla

Walla acima acinacak hale gelirsin diye bosuna dememisler. Sen onun cocuklugunu dusunup merhamet ediyorsun, o senin sevgini olabildiginde suistimal ediyor. Bu kadar size yalanlar soyleyen ve aldatma potansiyeli olan bir kisiye cok bile dayanmissiniz. Kendi degerinizi bilin, bu kisi icin uzulmek bile ona fazla

sorguladığım zaman nasıl dayanıyorum diyorum ama o kadar alışmışım ona o kadar kötüyüm ki onu biliyorum kötü bşiri değil ama bana bunu neden yapıyo bilmiyorum kişiliği tam oturmadı sanırım.

dili yalana alışmış insanlardan uzak durmanızı tavsiye edebilirim nacizane... ben de durabilsem çok iyi olacak:14:

keşke durabilsek.aslında en zor gelen başkasını tanımak alışmak çabalamak artık çocuğum olsun istiyorum evlilik istşiyorum ama başkasını hayatıma almak çok yorucu geliyo bu kişiye alıştığım için ailesini çok sevdiğim için belkide bu kadar katlandım.ama tek bi insanın çabasıyla ancak bu kadar gidiyo :(

Benimde 5 senelik ilişkimde senin yaşadıklarının bir kısmını yaşadım hatta aıleler bıle gırdı tartısmalara o kadar buyuk seyler aldatıldım daha neler neler her seferinde kıyamadım affettim barıstık ama hıc bır duzelme olmadı aksıne yıpranan uzulen ben oldum onun umrunda bıle degıldı ve son noktayı koydum uzuldum agladım acı cektım ama hepsını atlattım aynı sehırde olmamıza ragmen hıc gorusmek ıstemedım aradı acmadım ona da dedım 2013 e sensız gırcem sen benım ıcın öldün bende senin için öyle olayım çık hayatımdan dedim İnsanın şurasına kadar gelıyo yani o kadar yıpranıyosun uzuluyosun ne ıcın koca bir Hiç Bir daha ne aradı ne rahatsız ettı sımdı yenı bır ılıskım var ve Allaha cok sukur hersey yolunda gıdıyo uzulcem kırılcam dıye aklı cıkıyo deger verıyo sahıplenıyor. şu ölümlü dünyaya bir kere geliyoruz ve hiç bir sey kendı canımızdan kıymetlı degil sonunda bunu anladım ben bir imtihandan geçtim ve verdiğimi düşünüyorum yazını gorunce paylasmak ıstedım hiç birsey senden degerlı degıl off içim sıkıldı bee o kötü günlere gittim

senin kadar güçlü değilim çok isterim böyle olmayı. neden böyle oluyo bilmiyorum ama mesela bunlar daha hiç bişe neler oldu yaşadık ama bi gelip sarılsa deseki affet herşeyi unutturcam yine dayanamam kıyamıyorum insanlara bu sadece onun için böyle değil.bütün herkese öleyim kin tutamam küs kalamam.ama içim çok kırgın kaç kere dedim ki arama ama bırakmam ben seni dio bende ona senin kadfınlara zafın var yani yani kendi egosunu mu tatmin etmektir nedir bilmiyorum ben bu durum ona söylediğimde hayır ama sen istiyosan affet ben psikolaga bile giderim dedi o günleri görmeden ayrıldık gerçi.

sen mutlu ol hep inşallah bi gün senin gibi güçlü olurumda böyle bi karar almaktan öte hayata geçirebilirm

Back
X