Imtihan

Açık görüş daha olmadı izin çıkacak mı bilmiyorum camdan telefon görüşmesi var. Ama içeri gerekli herşeyi sokabiliyoruz kılık kıyafet. Telefon görüşmesi için de numara verdik pazartesi gün içinde 10 dk görüşme izni olacak sanırım. Kesinlikle herşeyde bir hayır var öyle düşünmezsek bu iftiranın altında ezilip intihar ederiz. Yıllarca ülke için millet için dağda tepede çalışıp şimdi böyle bi itham çok çok ağır. Ama biliyoruz ki imtihan. Bide çok şükür maddi sıkıntımız yok küçük çocuk yok avutmaya çalıştığımız ciddi bi hastalık yok. Birde aynı Zaman'da bınlarla uğraşanlar var. Yalnız bizim ifademiz alındı. Ama biz avukatla itiraz dilekçesi verdik her ay vermeye de devam edicez çünkü tutuklu olma dosyası şu an elimizde ve okuyan gülüyor bu dosyayla tutuklu yargılama olmaz diye. Hatta söyle söyleyim biz avukat bulmada. Atanan baro avukatı dahi böyle bi dosyayla tutuklama olması mümkün değil diyerek Hakimle kavga edip itiraz dilekçesi vermiş siz düşünün :)
Ülkede biseyler kilif yapılarak o kadar çok hukuksuzluk dönüyor ki Allah sonumuzu hayretsin.
Bizimkine de barodan bi avukat vermişler kendisiyle birlikte alinan 25 kişiye 1 avukat ama kimdir nedir hic bi irtibat yok.

Valla en cok da uzuldugum bu iste garibim erlerin hic bisyden haberi yokken serefsizlerin yuzunden.bu haldeler . vardir bundada bir hayir ser gordugumuzde hayir vardir sabretmekten baska cagreniz yk Allah yardimciniz olsn insallah sucsuzdur hemen cikar
Evet maalesef. Ama bunu biz biliyosak devlet büyüklerinin de çok iyi bilmesi gerekir. Olayların olduğu yere bile gitmeden otobüsten inmeden direk emniyete götürülüp tutuklaniyo. Traji Komik yani gerçekten.

arkadaslar her gozaltina alinan gorevinden alinan suclu degildir ve sucu ispatlanana kadar masumdur..
yine olan halka oldu..iyi niyetli temiz insanlarin gorevinden alindigini biliyorum..bu insanlar sadece hizmet de gorev almis temiz insanlar..aslaa darbeci de degiller..ve cok uzgunler..kandirildik diyorlar..milletce kandirildik zaten..Allah zorda kalanlarin yardimcisi olsun..Ulkemizi de birdaha boyle kotu olaylarla sinamasin..devletimize zeval vermesin...

Ülkede biseyler kilif yapılarak o kadar çok hukuksuzluk dönüyor ki Allah sonumuzu hayretsin.
Bizimkine de barodan bi avukat vermişler kendisiyle birlikte alinan 25 kişiye 1 avukat ama kimdir nedir hic bi irtibat yok.

Evet maalesef. Ama bunu biz biliyosak devlet büyüklerinin de çok iyi bilmesi gerekir. Olayların olduğu yere bile gitmeden otobüsten inmeden direk emniyete götürülüp tutuklaniyo. Traji Komik yani gerçekten.
Aynen zaten birsürü kişiye bir avukat veriyorlar. Barı avukatı da hiç bişeye bakmayıp imza atıp gider. Ama bizim avukat bakmış dosyaya ben buna itiraz ediyorum böyle bi dosya kabul edilemez demiş. Helal olsun dedik. Dosyanın ne kadar boş olduğunu düşün. Biz avukat bulduk özel olarak ama kolay kolay kimse dava almıyor

arkadaslar her gozaltina alinan gorevinden alinan suclu degildir ve sucu ispatlanana kadar masumdur..
yine olan halka oldu..iyi niyetli temiz insanlarin gorevinden alindigini biliyorum..bu insanlar sadece hizmet de gorev almis temiz insanlar..aslaa darbeci de degiller..ve cok uzgunler..kandirildik diyorlar..milletce kandirildik zaten..Allah zorda kalanlarin yardimcisi olsun..Ulkemizi de birdaha boyle kotu olaylarla sinamasin..devletimize zeval vermesin...
Ya görümcemin komşusunu açığa almışlar önceden gazeteye abone diye ki 2 senedir aboneliği yokmuş. Ada'm 1 haftada 9 kilo vermiş ağlamaktan. İntihar edicem ben bu ithamla yaşayamam diyomuş. Karısı çocuğu perişan çok çok zor

Aynen zaten birsürü kişiye bir avukat veriyorlar. Barı avukatı da hiç bişeye bakmayıp imza atıp gider. Ama bizim avukat bakmış dosyaya ben buna itiraz ediyorum böyle bi dosya kabul edilemez demiş. Helal olsun dedik. Dosyanın ne kadar boş olduğunu düşün. Biz avukat bulduk özel olarak ama kolay kolay kimse dava almıyor
Cesaretli adammis helal olsun. Aynen kimse bu meselere karismak istemiyor. Bizim özel avukat tutma hakkimiz da yokmuş. Bekliyoruz dilimiz dua da Rabbim biliyo herşeyden once. Tez zamanda anlasilir inşallah. Daha doğrusu tez zamanda ifade alinir inşallah çünkü herkesin dediği ayni ifade alininca serbest birakirlar.

Cesaretli adammis helal olsun. Aynen kimse bu meselere karismak istemiyor. Bizim özel avukat tutma hakkimiz da yokmuş. Bekliyoruz dilimiz dua da Rabbim biliyo herşeyden once. Tez zamanda anlasilir inşallah. Daha doğrusu tez zamanda ifade alinir inşallah çünkü herkesin dediği ayni ifade alininca serbest birakirlar.
Moralini bozmak istemem ama bu iş biraz uzun sürecek sanıyorum. Ben 6 ayı gözden çıkardım belki 1-2 sene. Hatta davaları birleştirme ihtimalleri var öyle olsa on senede çözemezler. Ama yine de iy yönlü düşünürsek ohal Kalkar kalmaz mahkemeler başlarsa 1 bilemedin 2. Mahkemede bizim gibi suçsuz olanlarım hepsi çıakr zaten. İş ki mahkemeler başladım

Ya görümcemin komşusunu açığa almışlar önceden gazeteye abone diye ki 2 senedir aboneliği yokmuş. Ada'm 1 haftada 9 kilo vermiş ağlamaktan. İntihar edicem ben bu ithamla yaşayamam diyomuş. Karısı çocuğu perişan çok çok zor
sadece gazete alıyor diye kimseyi görevden almazlar.
Birinci sebep bu bylock gibi kendi aralarında konuştukları programda telefonu varsa zaten yandı...
Bank asya batmasın diye yüklü para yatırdıysa...
Cemaat sendikalarına üye ise aktif-sen vb..
cemaat tarafından desteklenip hızlı bir yükselişle iyi yerlere geldiyse...
her ay düzenli olarak hala cemaate para desteğinde bulunuyorsa
vb. gibi kıstaslardan mutlaka bir veya bir kaçı vardır

Moralini bozmak istemem ama bu iş biraz uzun sürecek sanıyorum. Ben 6 ayı gözden çıkardım belki 1-2 sene. Hatta davaları birleştirme ihtimalleri var öyle olsa on senede çözemezler. Ama yine de iy yönlü düşünürsek ohal Kalkar kalmaz mahkemeler başlarsa 1 bilemedin 2. Mahkemede bizim gibi suçsuz olanlarım hepsi çıakr zaten. İş ki mahkemeler başladım
İnşallah oye olmaz ya :/
Haber yapmislardi savcilar tek tek ifade ala ak hic bisee karismayanlar birakilacak diye. Ah iste o ifade bi alinsa. 6 ay bile çok çok uzun bi zaman. Kim telafi edebilir gencecik yasinda gecen o zamani

Aynen günlerdir öyle doluyum ki yabamcı biriyle konuşmak iyi geldi. Yirmi gündür annemin evine gelen giden haddi hesabı yok sağolsın akrabalar aile dostları. Hepsi aynı şeyi söylüyor bildiğim şeyi. Ama yetmiyor işte. Camın arkasında görmek üzülmesin diye ağlamamak. İçime ağladım resmen. Kızımı çok çok sever inanılmaz düşkündür beni görür görmez onu sorması bile öyle ağır ki. Hamileyim babam gelmeden doğum yapma ihtimalim çok acı. Ben babamla sinemaya giderm beraber kahvaltılara akşam kahvelerine gideriz hasta olsam evime gelir portakal sıkar bana bakar öyle benim canım. O bizi içerden teselli ediyor dünya imtihan yeri diye biz onu teselli ediyoruz ama iki tarafın da Nasıl yorgun,kırgın olduğu öyle belli ki sadece keşimelere dökemiyoruz. Normalde 10 dakika yolu söylenerek giderdim şimd 300 km her hafta Nasıl bitiyor anlamıyorum bile.kızım Can'ım dedeciö dedikçe mest oluşunu şimdi bir aydır görmeyip ne kadar özlediğini bilmek. Yıllarca Canını ortaya koyduğu bizden ayrı kalmak uğruna benim görevim bu deyip diğer iş tekliflerini kabul etmeyip dağ tepe çalışması sonunda bunun reva görülmesi ona öyle ağır geliyor ki ağırlığını kendi kalbimde hissediyorum. Öyle işte neyse konuyu amma uzattım boşverin :)

sadece gazete alıyor diye kimseyi görevden almazlar.
Birinci sebep bu bylock gibi kendi aralarında konuştukları programda telefonu varsa zaten yandı...
Bank asya batmasın diye yüklü para yatırdıysa...
Cemaat sendikalarına üye ise aktif-sen vb..
cemaat tarafından desteklenip hızlı bir yükselişle iyi yerlere geldiyse...
her ay düzenli olarak hala cemaate para desteğinde bulunuyorsa
vb. gibi kıstaslardan mutlaka bir veya bir kaçı vardır
Aktif sen E üye olanların direk lisansını iptal ediyorlar. Bank Asya'ya toplu para yatıranlar ve o uygulamayı indirenler şu am ya gözaltında ya tutuklu. Ve gazete aboneliği için aldılar hatta ve hatta sırf yanında ki çalışan ihbar etti diye yılların 30 yılın milli görüşçüsünü de açığa aldılar. Bilmeden bu kadar net konuşmayın

Vasfiyeteyzeniz Vasfiyeteyzeniz bi ortak yonumuz de hamileligimiz. Kardeşim o kadar sevinmişti ki dayi olucam diye. Doğuma kadar cikmama ihtimalini düşünmek bile istemiyorum.
Neyse Canım ya bu ülkede bugün kötü olan yarın kahraman oluyor en iyisi iyi düşünmek. Yalnız çok büyük ihtimal Bayramda açık görüş olur mutlaka uzak yol demeyin beraber gidin annenizle. Biz heralde 10 kişi gideriz :) hem size hem kardeşine moral olur :)

Neyse Canım ya bu ülkede bugün kötü olan yarın kahraman oluyor en iyisi iyi düşünmek. Yalnız çok büyük ihtimal Bayramda açık görüş olur mutlaka uzak yol demeyin beraber gidin annenizle. Biz heralde 10 kişi gideriz :) hem size hem kardeşine moral olur :)
İnşallah bayrama kadar kalmazlar ben hala ordayim :/

Aktif sen E üye olanların direk lisansını iptal ediyorlar. Bank Asya'ya toplu para yatıranlar ve o uygulamayı indirenler şu am ya gözaltında ya tutuklu. Ve gazete aboneliği için aldılar hatta ve hatta sırf yanında ki çalışan ihbar etti diye yılların 30 yılın milli görüşçüsünü de açığa aldılar. Bilmeden bu kadar net konuşmayın

Sizin bahsettiğinizz kişi için bir şey söylemiyorum zaten ancak en koyu olanlar bile demokrasi nöbetlerinde geziniyor ve ben masumum diye rol yapıyor.

Lisans iptal etme işi özel okulda öğretmen olanlar için
devlet okulunda olanlar açığa alınıyor...
Bunlara bulaşmamış olanlardan da yanlışlıkla alınmış olabilir mi evet olabilir. Ama bunlar zamanla ortaya çıkacaktır.

Back
X