• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

in iinden kamyorum:(

noashe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2009
62
0
86
39
Eskişehir
arkadaşlar kendimi bildim bileli ailece hep sorun yaşıyoruz,annemin agresif tavırları ve babamın umursamazlığı bugünlerde bizi iyice çıkmaza sürüklüyor.Annem psikolojik tedavi gören biri ama artık doktora gitmeyi istemiyor ilaçlarınıda kullanmıyor,babamsa geçen yıl kalp krizi geçirdi ve bi ömür ilaç kullanmak zorunda,2 kız kardeşim ve ben her defasında arayı düzeltmeye çalışmaktan yorulduk çünkü ikiside kendi bildiğini okuyor.Ben eşimden 3 yıl önce ayrıldım.Bunca zaman geçmesine rağmen annem hala kapatmadı konuyu yeri geldi beni suçladı,yeri geldi eşimi.Bütün ailevi konuları nerde olsa anlatıyo,olup olmayacak senaryolar yazıyo ve her defasında olayı boşandığım eşime getiriyo,Gerçekten beynim durdu artık,ben çalışıyorum kardeşlerim okula gidiyo babamda işte olunca anneme gün doğuyo bi çıkıyo evden allah bilir nerelere gidiyo,doktora gidelim desem gelmez,babamada annemede ayrı ayrı üzülüyorum.defalarca konuştum annemle geçmişi kapat artık biz varız dedim ama kendinden başkasını düşünmüyor,babam boşanmayı düşündüğünü söylüyo,annemse ben bunca çile çektim neden boşanayım benimle birlikte çekmeye devam etsin diyor...
Öyle bunaldımki arkadaşlar uzun yazdım biraz,daha nasıl yardımcı olabilirim onlara bana anlatın lütfen...
:çok üzgünüm:

eşle sorun yaşayınca zor da olsa ayrılabiliyor, uzaklaşabiliyor insana ama
aile söz konusu olunca aynı şeyi yapamıyor işte.
asıl zor olanı da bu bence
annen zor bir insana benziyor
bana bir arkadaşımın annesini hatırlattı
"babasına sen bu kadınla nasıl bir ömür geçirmeyi başardın" dediğini söylerdi
sanırım annenin tedaviye devam etmesini sağlamanız iyi olur

Annenin evvelinden beri psikolojik rahatsızlığı yoktu herhalde bu hale gelmesinin elbet bir nedeni vardır değil mi?

Tek yapabileceğiniz bir şey gözüküyor ki kardeşlerin ve sen birlik olarak anneni tedaviye devam etmesi konusunda ikna etmeniz.

Tabi babanında size destek olması lazım işiniz zor gözüküyor.

yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar...elimizden gelen bütün çabayı gösterdik yıllarca anlıyorum ki bu durumda yapılacak pek bişi yok artık sadece Allah'tan sabır diliyorum...

en başta allahtan sabır diliyorum sana.
kardşelerin aynı benimkiler gibi.
yani hergün dövsen yeri oluyor bazen.
lafta anlamalı bi kere insan
annenle de biraz etraflıca konuşmayı dene.
ne kadar üzüldüğünü anlat.

Annen tedavi olmak istemiyosa pek yapılacak bişey yokmuş gibi geliyo bana benneyaptımki en iyisi yaptıklarını duymamaya görmemeye çalışın huylu huyundan vazgeçmiyo :1no2: Allah sabır versin :teselli:

Back
X