arkadaşlar kendimi bildim bileli ailece hep sorun yaşıyoruz,annemin agresif tavırları ve babamın umursamazlığı bugünlerde bizi iyice çıkmaza sürüklüyor.Annem psikolojik tedavi gören biri ama artık doktora gitmeyi istemiyor ilaçlarınıda kullanmıyor,babamsa geçen yıl kalp krizi geçirdi ve bi ömür ilaç kullanmak zorunda,2 kız kardeşim ve ben her defasında arayı düzeltmeye çalışmaktan yorulduk çünkü ikiside kendi bildiğini okuyor.Ben eşimden 3 yıl önce ayrıldım.Bunca zaman geçmesine rağmen annem hala kapatmadı konuyu yeri geldi beni suçladı,yeri geldi eşimi.Bütün ailevi konuları nerde olsa anlatıyo,olup olmayacak senaryolar yazıyo ve her defasında olayı boşandığım eşime getiriyo,Gerçekten beynim durdu artık,ben çalışıyorum kardeşlerim okula gidiyo babamda işte olunca anneme gün doğuyo bi çıkıyo evden allah bilir nerelere gidiyo,doktora gidelim desem gelmez,babamada annemede ayrı ayrı üzülüyorum.defalarca konuştum annemle geçmişi kapat artık biz varız dedim ama kendinden başkasını düşünmüyor,babam boşanmayı düşündüğünü söylüyo,annemse ben bunca çile çektim neden boşanayım benimle birlikte çekmeye devam etsin diyor...
Öyle bunaldımki arkadaşlar uzun yazdım biraz,daha nasıl yardımcı olabilirim onlara bana anlatın lütfen...:çok üzgünüm:
Öyle bunaldımki arkadaşlar uzun yazdım biraz,daha nasıl yardımcı olabilirim onlara bana anlatın lütfen...:çok üzgünüm: