İnadına inadina

minekosan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
5.452
5.309
198
Merhaba kizlar.
Size aksam başıma gelen bir olaydan bahsetmek istiyorum yeni yeni 1-2 sat oldu. Servisten indim işte yolda yürüyorum herzamanki gibi arkadaşım aradı onunla konuşuyorum bide ben spor olsun diye yolu uzatıyorum 5 dk değilde 25 dk yürüyorum. Üst geçidi çıktım öyle bi dalmisimki tel konuşmasına kapatmaya yakın arkamdan birisi ben yavaş yürüyorum o da kuyruk gibi en sonunda indim merdivenden yavaşladım o da önüme geçmek zorunda kaldı yuruyo 2 de bi arkasına bakıyo o. Çocuğu afedersiniz telefoncuya girdi bende öne gectim samimi söylüyorum bi panik bi panik annemi aradım teli kapatma dedim sonra eve sağsalim vardım 2 tane Çakı aldım valla kocaman bişey. Adam kaç yaşında dersiniz 50 55 pislik.

Kurtarmışsınız.
Asıl biber gazı alın bence.
Bende en çok otoparklarda yaşıyorum bu korkuyu..

Dikkat et çokta yurume hemen evine git.evinde yap sporunu ay korkttum

Yürüme mi dedi her yer tehlikeli en kisa mesafede evine varmak en iyisi yolunu uzatma hele üst geçis varsa sapiklar çoğaldı

Cezasi varmis ama elektro sok ya da biber gazi bulundurun yaninizda malesef surekli kendimizi kollayarak yasamamiz lazim rezalet cok gecmis olsun

Annen ne dedi, onu merak ettim yaf o_O

Biber gazı koy çantana, çakıyı çıkartıcaksın da, kendini savunacaksın da, kill bill deki uma thurman misin kızım sen :)

Annem dedi ki. Devamı gelecek bölümde yapmış arkadas:KK70:

Bu araa çok geçmiş olsun.daha dikkatli olun bundan sonra.bayan olmak çok zor.

Annem dedi ki. Devamı gelecek bölümde yapmış arkadas:KK70:

Bu araa çok geçmiş olsun.daha dikkatli olun bundan sonra.bayan olmak çok zor.

Ama merak ettim işte, benim annem orda bayılır kalırdı heralde veya tüm aileyi ayaklandırır, ışınlanıp etrafımda etten duvar örüp, o adama Allah ne verdiyse yaparlardı :D

Ay tüylerim diken diken oldu, neler okuyoruz gazetelerde :( Allah korusun...
Hava karardıktan sonra mümkün olduğunca tenhalarda yürümeyin, çevreyi inceleyin.
Takip edildiğinizi hissederseniz ve çok korkarsanız, tek başınıza yaşamayın, hemen çevreden yardım isteyin.
Yakınlarda emniyet binası - polis vb. varsa ona doğru yürüyün ve adamı işaret edin.

Ayık olmak lazım böylesi hallerde.

Ben cidden toplumsal olarak sonumuzu iyi gormuyorum.
Hayir ne yaptikta nerde yanlis yaptikta bu tarz olaylar cogaldi?
Artik yolda yurumeyecek duruma geldik
Konu sahibi size cok gecmis olsunlar diliyorum.

Acı biberle su yap fisfislik bi şişeye koy.oda suç değildir herhalde.
Valla genelde madur kendini koruduğu için suçlu. Suçu işleyeninde takım elbise giydiği için indirim aldığı bir sistem varken o bile tehlike arzedebilir. Allaha emanetiz.

Kızın başına bişey gelse yada kendini savunsa emin ol ilk sorulacak soru5 dk lık yolu neden15 dk uzattın olur ve spor için uzatması gereksiz bulunur.

Çilem doğan ın başına gelenleri bile okumak yetti bana.

Back
X