- 20 Eylül 2015
- 435
- 375
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Affedemiyorum, affetmem mümkün değilafern böyle istikrarlı ol ve sakın affetme!
Elbette aldattı,aldatmak içşn illa yatak olaylarına gerek yok. Ben fıtraten biraz güçsüz bir insanım, herşey üst üste gelince de sinirlerim fazla laçkalaşmıştı.Saglik sorunu haric her seyi dert edip sıkıntıya giren ve cevrelerine de sıkıntı yayan insanlardan hic hazetmiyorum.
İkiniz de sıkıntılıymıssınız. İcim gecti okurken. Bari birinizin morali duzgun olsaymis.
Neyse aldatmis bildigin. Ben bir daha guvenmezdim..
Affedemiyorum, affetmek de istemiyorum. Sadece bu ruh halinden kurtulmak istiyorum.üzülme erkeklerin hepsi aynı fakat bence sana ıkı secenek onerıyorum ben bırıncısı cok sevıyor isen bırazz onsuz bır hatay gecır bu nefretı yok etmeye unutmaya calıs o zman dogru cevabı kendın verebılırsın yanı o zman dıceksın kı ben bu adamı bu kadar uzun zaman oldu affedeyım onsuz olmuyo yada bı bakmıssın unutmus olacaksın ıkıncı seceegım sanmakı herbırı farklı hepsı aynı ınan bana yanı bunu bırakıp baskasına gıtsen bılee ılerde evlenınce yapacak o kişide belkı affedıcı olmanı tavsıye edıyorum
Bakamam ki,midem almıyor. Suratına tükürmemek içşn zor tuttum kendimi. İnsanca konuşup kendimi ifade etmem gerekiyordu ve ne olursa olsun gördüklerimi kendisinden duymam gerekiyordu. Nitekim öyle olduÇok seviyorsan bir şans daha ver diyeceğim ama sen bir daha ona aynı gözle bakabilecek misin? Bir daha ona güvenebilecek misin? Yol yakınken yanlıştan dönüp sana daha layık biriyle mutlu ol bence.
İçerik cinsel içerikli değildi ama öyle duygusal içerikli de değildi. Flörtöz işte.Yani anladigim kadari ile yazismislar...
Offf kotu oldu ya....
icerik nasildi![]()
Sürekli sinirden kastım hani bazı dönemler çok hassas olursunuz, normalde hiç vermediğiniz tepkileri verirsiniz. Ben de öyleydim. Ama bunlar yüzünden hiç tepkisi olmadı,aksine hep destekti. Bu taşınma aşamasından önceki evrede yaşanmış bunlar.hayatın akışında olan durumlar yüzünden sıkıntı yaşamak normal ama sürekli sinirli olmak nedir..
bir anlık gaflet nasıl birşey oluyor onuda açıkladımı erkek arkadaşınız? sıkıntı yaşayan siz gaflete düşen o enteresanmış..
Teşekkür ediyorum. Çok zorlu zamanlar yaşadık benim de gaflete düşeceğim çok an oldu ama şükür ki düşmedim. Hep bunu öğrense nasıl hisseder,yapma sen akıllı kızsın dedim. Susturdum içimdeki şeytanı. Ama o ilk geçen fırsatta...Bir de "erkeklerin hepsi aynı" diye bir şey yok. Bu bazı kadınların kötü olaylar yaşadıktan sonra içinde huzur buldukları bir düşünce ama gerçek değil. Bu dünyada sevdiğine sadık, dürüst ve hiç aldatmayan erkekler var. Bence sen de böyle birini hak ediyorsun.
Değiştirmeyeceğim. Bir an önce atlatmak istiyorum sadece. TeşekkürlerBu dik duruşunuzu değiştirmemenizi umuyorum.
Böyle anlık muhasebe yapıyorum. misal affettim,düşünemiyorum ya. O güven duygusu sarsıldı ya bir kere. Artık yapmamış olduğu şeyi bile yapmış gibi yaftalayabilirim onun üzerine.Böyle bir durumda Sonic hep Ayni.
Affetmis olsan bile, Icin bir ömür unutmaz, affetmez.
Bir ömür böyle yasarsin. Kendin sec
Bence de öyle. Ne okursa olsun kimse bunu birbirine layık görmemeli hele de seviyorum dediğin biriyse bu.Ne olursa olsun aldatmanin bahanesi olamaz
Ben olsam affetmezdim , cübkü affetsem bile herzanan süpheyle yasardim...
O da aynı şeyi söylüyor. Bu zamana kadar gördün mü bundan başka hareketimi diyor,gerçekten görmedim. Ben hata yaptığımı inkar etmiyorum, hatamı da savunmuyorum ama çok pişmanım diyor. Eğer derdim pislik yapmak olsa yazışmaları silerdim hiçbişey göremezdin diyor. Ben sana onları göstermek içşn silmedim, seninle konuştuğum gün herşeyi okutacaktım diyor. Ama ben onu affedemem. Ne olursa olsun bana bunu layık görmemeliydiÇok zor bir durum geçmiş olsun öncelikle..bu durumlarda pek affedilmez ama, yazdıklarından bende bıraktığı izlenim iyi yönde..sevgilin sana değer veriyor ve seviyor aslında..bi hata yapmış..ikinci şansı verebilirsin aslında..bir sure ayrı kal. Burnu sürtsun.sonra affedersin hala onu istiyorsan..bu her erkek için geçerli değil ama senin erkek arkadaşın gözüme iyi biri gibi göründü..zamparalık içinde yok gibi..hatasininda farkında..
Çok haklısınız. Ben de aynı şeyi dedim. Her zaman güleryüzlü olamam,iyi ruh halinde olamam. Affedilecek gibi değilHer ilgilenemediğinde birileriyle konuşacak karakterde, bahaneye bak.
Bence aldatmak affedilemez bir hadise.
Çok yazık oldu. Bir hiç uğruna hayatımızı mahvettiÜzüldüm, yazık olmuş..