• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

inanamıyorum bende hamileyimmmmmmm

CANIMMMMMMMMMMMMMMMM.......
RABBıME bin şükür.... çok çok sevindim canım.... beraber çıktık yola... şükür kavuşuyoruz inş meleklerimize...
RABBıM herkese nasip etsin inş.. böylesine güzel bir duyguyu...
çok tebrik ederim canım.. yeni geldim eve senin test günün diye sana baktım ki çok şükür...
hayırlı-sağlıklı olsun inş.. sizi ona,onu size hayırlı kılsın...
gönlünün güzelliğinin karşılığını alıyorsun RABBıM daim kılsın inş..

kızlar şoktayım hala. sabah kan verdim işyerine geldim 1 saat sonra hemşire aradı ve müjdemi isterim deyince sevinçten ne yapacağımı şaşırdım. çok ama çok mutluyum. rabbime şükürler olsun.

inşallah allah hepinize nasip eder. henüz değeri bilmiyorum birazdan hastaneye gidicem. o kadar heyecanlıyımki böyle mübarek bir günde bu haberi aldım inanamıyorum... :lepi::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

canım insanın bunu görüpte bişiy yazmaması mümkün değil :))) Allah karnında kıpırtılarını, kucağındada kokusunu duymak, onu sağlıkla kucaklamak kısmet etsin sana ve eşine.... dünyanın en temiz en masum meleği sana böyle hayırlı bir günde varlığını göstermiş Allahın mucizeleri çok büyük işte nekadar dua etsek neler söylesek az.... Çok şükür işallah her isteyene kısmet olsun bu güzel haberler..... :Saruboceq::nazar::Saruboceq::nazar::Saruboceq:

CANIMMMMMMMMMMMMMMMM.......
RABBİME bin şükür.... çok çok sevindim canım.... beraber çıktık yola... şükür kavuşuyoruz inş meleklerimize...
RABBİM herkese nasip etsin inş.. böylesine güzel bir duyguyu...
çok tebrik ederim canım.. yeni geldim eve senin test günün diye sana baktım ki çok şükür...
hayırlı-sağlıklı olsun inş.. sizi ona,onu size hayırlı kılsın...
gönlünün güzelliğinin karşılığını alıyorsun RABBİM daim kılsın inş..

canım benim çok saol. hala inanamıyorum sanki herşey çok normalmiş gibi geliyor. sanırım şok etkisi geçmedi henüz. canım bütün güzel dileklerin inşallah senin içinde olur. beraber takiplerini yaparız bundan sonra inşallah.

rabbim bütün dileyen ve isteyen herkese nasip etsin. dün çok dua ettim inşallah kabul olur.

kızlar slm ben yeni katıldım aranıza 4. tüp bebegi denedim bugun test yaptım sonuç 377 çıktı hamileyim inanamıyorum çok mutluyum allah isteyen herkese wersin inş kimseye aratmasın hiç umudunuzu kaybetmeyin allah büyük ben kaybetmiştim bana müjde oldu inş kucagımada alırım zemuszemus

Back
X