Niye şaşırdınız ki bu kadar?
İnsanlar Kuranı kullanarak ülke sömürüp vatan hortumluyor.
Geçmiş olsun.
Tek kelimeyle
Harikasin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye şaşırdınız ki bu kadar?
İnsanlar Kuranı kullanarak ülke sömürüp vatan hortumluyor.
Geçmiş olsun.
Ah canım ya para bürümüş bu dinsizin aklını bende daha 5 dk oldu üst komşuyla aynı sorunla ne zorluklarla sıfır araba aldım sırf geçen yılki arabam sürekli haftada 200$ 300$ masraf çıkarıyordu canım yandı gittik sattık elimizdeki parayı verdik bide borç aldık sıfır araba aldık ehliyetsiz araba kullanıyor gel arabama çarp gittim sordum inkar etti fotoğraflayıp polise gittim görgü tanığı yokmuş hiç bir şey çıkmadı ehliyetsiz dedim araba ehliyetli birisinin üstüne kayıtlıymış oralı olmadılar sinir krizi geçirdim neyse 5 dk önce güle oynaya kocasıyla geliyorlardı sen yaptın dedim ben değil dedi Kuran'a el bas dedim ağladı kocası yukarı çıkardı bağırdım arkasından hesabım mahşerde senle diye Allah'a havale ettim canım bende o verir cezasını onun cezası daha ağır emin ol Rabb'im versin cezalarını
Nereden biliyorsunuz ki adam için kurana el basmanın bir etki yaratacağını.
Belki inanmıyordur, müslümanım demesi bir şeyi değiştirmez.
İnanmıyorsa kurana da el basar, anası babası üstüne de yemin eder onun üzerinde bir etki yaratmaz.
Sizin yapmanız gereken ya hukuka başvurmak ya da gözünüzü açık tutmak.
İsterseniz alacağınız 100 bin lira olsun Kur'an ı olaya karıştırmanız yakışıksız olmuş..
Hayırlı paraysa gelir elbet.
Ayrıca belki o kişi yarısını ödedi,yahut öyle sanıyor.
Ortada kötü niyet de olmayabilir o kişi için.
Sizin Kur'an a el bastırmanız onun kulluk hakkını almanıza sebebiyet vermiş de olabilir.
Bana yaptığınız yanlış gibi geldi.
Hayırlıysa gellir tabi ama hiç birşey yapmadan da " hayırlıysa gelir elbet" demek yanlış olur. Siz elinizden geleni yapın çaba gözterin. Mahkeme vs. ne gerekiyorsa. Ondan sonra tefekkür edip allaha bırakın. Herşey olcağına varır ama , Allah da çalışana çabalıyana verir..
Ama konu sahibi mahkemeye bile gitmeden adama Kur'ana el bastırmış ben bunu eleştirdim..
Hakkını arasın zaten ama bunun yolu Kur'an a el bastırmak mı ?
Belki o kişi müslüman değil, belki kendisi ödedi sanıyor vs.
Bunları da hesaba katmak lazım.
Kesinlikle katılıyorum. Boyle seylere alet edilmemeli kuran. Hem bir arkadasımızda söylemiş zaten, kuran a el basmak falan yok dinimizde böyle şeyler.
hayır kendiside haklı olduğumu biliyor.belge var evet ama onunda yalan oldugunu idda ediyor maalesef![]()