İnanamıyorum tüp bebek öncesi pozitiff

Kızlar şok içerisindeyim
1 aşılama 3 tüp bebek
Daha önce başka bi üyeliğim vardı üçüzlere hamileydim erken doğumla kaybettim maalesef sonra 2 tüp bebek yaptım tutmadı
şimdi yeni tedaviye başlıycaktım 21. Gün test yaptım yumurtlama olmamış sonra hiç umursamadım bugün 40. Günüm ama hala tık yok hastaneden aradılar kaç kez adet olmadınmı diye bugün eczaneden tüp bebek iğnelerimi almaya gittim bide erken gebelik testi aldım ne olur ne olmaz diye oda ne pozitif çıktı inanamadım gittim yeni test aldım oda pozitif şimdi gittim kan verdim böyle bişey nasıl olabilir şaşkınlıgımı size anlatamam Eki Görüntüle 3255779
Rabbim kucağına almayı nasip etsin tamamına erdirsin

Kızlar şok içerisindeyim
1 aşılama 3 tüp bebek
Daha önce başka bi üyeliğim vardı üçüzlere hamileydim erken doğumla kaybettim maalesef sonra 2 tüp bebek yaptım tutmadı
şimdi yeni tedaviye başlıycaktım 21. Gün test yaptım yumurtlama olmamış sonra hiç umursamadım bugün 40. Günüm ama hala tık yok hastaneden aradılar kaç kez adet olmadınmı diye bugün eczaneden tüp bebek iğnelerimi almaya gittim bide erken gebelik testi aldım ne olur ne olmaz diye oda ne pozitif çıktı inanamadım gittim yeni test aldım oda pozitif şimdi gittim kan verdim böyle bişey nasıl olabilir şaşkınlıgımı size anlatamam Eki Görüntüle 3255779
Ben de tam tüp bebeğe niyetlenmişken hamile kaldım, ne kadar hamdetsek az ,tebrik ederim sizi , Rabbim sağlıkla doğum yapmayı da nasip etsin inşallah..

Aralık ayında aynı topikteydik inanılmaz sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah çok güzel artıyor sağlıkla gelsin 😍❤️
Yaa ciddimisiniz o zamandan beri aşırı üzgündüm psikolojik tedavi olmayı düşünüyodum evlatlarımın acısını daha sindiremedim alışamadım
Ama rabbime şükürker olsun ama❤️

Back
X