Hayırlı olsun. Baya koyu çıkmış güzel bi değer çıkacağına eminim. İnşallah sağlıkla sorunsuz devam eder hamileliğinKızlar sanırım halen şoktayım yazmasam olmazdı sabah test yaptım elim ayağım halen titriyor inanamıyorum :) inşallah olmuştur iş çıkışı kan vericem bir de öyle kesinleştiricem dualarınızı eksik etmeyin nolur
Eki Görüntüle 2139121
Adetim dündü sadece kahvetrngi çok az akıntım vardı iki gündür testi yaptığım an çıktı böyle kan testinden sonra inanıcamHayırlı olsunnnn adetin 6-7 gün geçmiş gibi tebrik ederim sağlıkla al kucağına inşallah
Ay evet bir de o var eşime bile söyleyemedim halen inanamıyorum kiHayırlı olsun. Baya koyu çıkmış güzel bi değer çıkacağına eminim. İnşallah sağlıkla sorunsuz devam eder hamileliğin
Keseyi falan görmeden etrafındakilere söylememeni tavsiye ederim.
İkinci çizgi net çıkmışta ondan dedim sana tavsiyem kalp atışını duyana kadar gizli kalsın gebeliğin eşinle sen bil tekrar hayırlı olsunAdetim dündü sadece kahvetrngi çok az akıntım vardı iki gündür testi yaptığım an çıktı böyle kan testinden sonra inanıcam
Maşallah canım seni uğurlu bi topiğe etiketlicem allah bağışlasın çok mutlu oldumKızlar sanırım halen şoktayım yazmasam olmazdı sabah test yaptım elim ayağım halen titriyor inanamıyorum :) inşallah olmuştur iş çıkışı kan vericem bir de öyle kesinleştiricem dualarınızı eksik etmeyin nolur
Eki Görüntüle 2139121
Ay evet çok sevinirim şimdi kan vermeye gidiyorum dua edin lütfenMaşallah canım seni uğurlu bi topiğe etiketlicem allah bağışlasın çok mutlu oldum
Hayirli olsun canimm insallahh saglikli bi hamilelik olur ve saglikli bi sekilde gelir bebisin bizlere de boyle cift cizgiyi gormek nasip olur insallahKızlar sanırım halen şoktayım yazmasam olmazdı sabah test yaptım elim ayağım halen titriyor inanamıyorum :) inşallah olmuştur iş çıkışı kan vericem bir de öyle kesinleştiricem dualarınızı eksik etmeyin nolur
Eki Görüntüle 2139121
Kızlar sanırım halen şoktayım yazmasam olmazdı sabah test yaptım elim ayağım halen titriyor inanamıyorum :) inşallah olmuştur iş çıkışı kan vericem bir de öyle kesinleştiricem dualarınızı eksik etmeyin nolur
Eki Görüntüle 2139121
Aminnnn canım inşallah kan sonıcunu bekliyorum şuan ovülasyon testi ile bu ay denedim çok şükürHayirli olsun canimm insallahh saglikli bi hamilelik olur ve saglikli bi sekilde gelir bebisin bizlere de boyle cift cizgiyi gormek nasip olur insallah
Ay evet öyleymiş çok çom çok heyecanlıyım zaman geçmiyor şuan kan verdim bekliyorumTebrik ederim. Çok güzel çok heyecanlı tarifsiz bir an. İnsanın çığlıklar atıp ben hamileyimmm diyesi geldiği an :) Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?