inanamıyorummm bir mucize oldu..

prensesi

tocasının pamuk prensesii
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2009
1.303
3
116
İstanbul
şu an o kadar heyecanlıyım ki kızlar anlatamıorum yazarken bile ellerim titriyor bi gülüorum bi sevinçten ağlıorummm
polikistlerim vardı adet olamıyordum tahlillerimi yaptırıp doktora gidecektim ve b-hcg 25 çıktı şoktaydım gerçek mi diye ağladım...doktor hemen sevinme 2gün sonra bi daha bakalım kimyasal gebelik olabilir deyince bir türlü moda giremedim 2gün nasıl zor geçti anlatamam eveett 2 gün sonra tekararlanan b-hcg 117 çıktı ve 2 gün sonra 248...artık 100/100 hamileyim Allah'ım bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın hala inanamıorum o benim mucizem minik mercimeğim :21::62:

Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin:16:

allah hayırlısıyla kavuşmayı nasibetsin, senin gibi sıkıntıda olanlara yardım etsin

Allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasip eder inşallah.. sağlıklı ve hayırlı evlatlar diliyorum.. rabbim olmayanlara da nasip etsin (amin)

maşaALLAH gözünüz aydın...Hayırlı olsun... :61:Rabbim salih evlat versin tüm bekleyenlere kucağına almayı nasip etsin...olmayanlarada versin......
iki kez test yaptım poziitifti hayırlısıyla inşaALLAH bende teste gideceğim...:40:

Büyük mutluluk...
Allah sağlıkla kavuşmanı nasip etsin meleğine :109:

hepinize çok teşekkür ediorum saolun ya hala şoktayım amin canlar rabbim isteyen herkese kısmet etsin :49::nazar::nazar:

maşaALLAH gözünüz aydın...Hayırlı olsun... :61:Rabbim salih evlat versin tüm bekleyenlere kucağına almayı nasip etsin...olmayanlarada versin......
iki kez test yaptım poziitifti hayırlısıyla inşaALLAH bende teste gideceğim...:40:

aminn cnm hadi senin de gözün aydınnn:16:

tebrik ederimm canımm benimm darısıda isteyen herkese nasip olsun inşşş :nazar: :emir_bebek: :16:

maşallah canım tebrikler... Rabbim sağ sağlim kucağında görmeyi nasip etsin....

Hepinize ayrı ayr teşekkür ediorum kızlar heyecanıma ortak olduğunuz için iyi ki varsınız :16::16:
Not-aware cnm haberleriniz bekliyoruz hadi hayırlısıyla

Hepinize ayrı ayr teşekkür ediorum kızlar heyecanıma ortak olduğunuz için iyi ki varsınız :16::16:
Not-aware cnm haberleriniz bekliyoruz hadi hayırlısıyla

sonunda öğrendiiiiiiiimmmmmmmmm:3:

Elhamdulillah hamileyiiiimm...:49: hcg = 5536 sanırım 4-5 haftalık...:87::9:

Rabbim tüm isteyenlere bekleyenlere nasip etsin..hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri göstersin...salih evlat eylesin...Amin..:40:

dualarınıza talibim..duacınızım...:34:

masallah allah kucaginiza aldiginiz gunleri gormeyide nasip etsin kolay bir hamileik gecirmeniz dilegiyle arkdaslar darisi bizim basimiza

Back
X