inanamıyorummmm çift çizgiyi gördüm:)

holihopp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
373
0
96
40
İstanbul
2 gün gecikme olunca her ay olduğu gibi test yaptım veeeee çift çizgiyi gördüm.Dün ilk yaptığım testte silikti tekrarladım daha belirgindi bu sabah tekrarladım ve dahada belirgin ama hala inanamıyorum....yarın kan testi yaptırcam.Allahım isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebişler versin inş.....

tebrık ederım saglıklı sıhatlı alırsın ınsallah bebısını kollarınaaa

tebrik ederim.. hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin allahımm...

hayırlı olsun canım bende günüm gelmeden yapmıştım sonuççççççççç

Son düzenleme:
hayırlı olsun ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

merhaba bendee yeni üye oldum forumlari yaklasik 1 senedir okuyorum yani cocugumu dusurdugumden beriacaba ben ne zaman görücem su cift cizgiyi tabi görüpte hayal kirikligina ugradiklarimi saymazsak:2:

merhaba bendee yeni üye oldum forumlari yaklasik 1 senedir okuyorum yani cocugumu dusurdugumden beriacaba ben ne zaman görücem su cift cizgiyi tabi görüpte hayal kirikligina ugradiklarimi saymazsak:2:

en kısa zamanda yaşarsın sende umarım,allah hepimize bebeğimizi kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin inş.

gözün aydın holihopp. Allah onu size bağışlasın. sağ salim kavuşun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…