inancımı kaybettim

umutbenim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
215
53
30
8 aylık bi iliskim var daha çok yeni olmasına rağmen eski heyecanimiz kalmadı eskisi kadar konuşuyoruz bile ben ilk günleri özlüyorum acaba artik sevmiyor mu beni:KK43:

Tatlim konuyu yanlis yere acmissin.

Daha az konustugunuz icin mi seni sevmedigini dusunuyorsun?

Eskiden daha çok ilgilenirdi sürprizler yapardı birşey olduğunda gönlümü alırdı. Onu geçtim sesimi duymadan uyumazdi bi yere gitsem merak edip arardi gün içinde sadece sesimi duymak için aradığı zamanlar oluyodu. Simdi ben ilgilenmiyorsun deyince ben küçük şeyleri buyutuyo oluyorum ona gore aslında herşey eskisi gibiymis ama ben hiç de öyle hissetmiyorum beni takmiyo desem yeri hep msj la konuşuyoruz TL de en uzun konusmamiz 5 dk yi geçmiyor artik soylemekten de Yoruldum susuyorum..

Ohoo sen cok erkenden kaybetmissin inancini.
Canim o halde bizler ne yapalim?
5-6 senelik iliskiler var. İllaki olur monotonluk.
Hic bir iliski de ilk gunku heyecan kalmaz.
Cunku birbirinizi biraz da olsa taniyorsunuz artik.
Sadece farkli seyler yaparak iliskinize renk getirebilirsiniz o kadar.
Ama bu siradanlik senin inancini kaybettirmesin bence.

" İlgilenmiyorsun" cümlesi başlıyorsa ilişkilerde oyle devam ediyor maalesef.
Her bu cümle sarf edildiğinde erkeklerde ters tepiyor, çoğu zaman kadınlarda da.
Geri durun , aradığında meşgul olun , sevginizi çok sık tekrarlamayın , ilgiden hiç söz etmeyin ; bakın nasıl değişiyor ( tabi sevgisi bitmediyse)
Çaktırmadan yapın bunu , trip atar gibi değil .
Mesela aradığında ; " aa aşkım iyiki aradın, sesini duymuş oldum ama şuan hiç müsait değilim, seni sonra arasam olur mu ? deyip çoook zaman geçtikten sonra dönün..
..
Aslında bunları genele yazmak hiç iyi değil, taktiklerimizi öğreniyorlar buradan :)
Taktiksiz aşklar ne güzeldir, mecbur ediyorlar adamı :)

heyecan bitiyor ki bir süre sonra ben mesela 6 yıllık bir ilşkim var ben artık eski halimizi unuttum o kadar çok zaman geçti ki gene olarak monoton yani

İllaki öyle ama bi sure sonra tabi degisicek bazı şeyler ama bu 8 ayda olmamalı iki yıl sonra nasıl olur düşünemiyorum.

" İlgilenmiyorsun" cümlesi başlıyorsa ilişkilerde oyle devam ediyor maalesef.
Her bu cümle sarf edildiğinde erkeklerde ters tepiyor, çoğu zaman kadınlarda da.
Geri durun , aradığında meşgul olun , sevginizi çok sık tekrarlamayın , ilgiden hiç söz etmeyin ; bakın nasıl değişiyor ( tabi sevgisi bitmediyse)
Çaktırmadan yapın bunu , trip atar gibi değil .
Mesela aradığında ; " aa aşkım iyiki aradın, sesini duymuş oldum ama şuan hiç müsait değilim, seni sonra arasam olur mu ? deyip çoook zaman geçtikten sonra dönün..
..
Aslında bunları genele yazmak hiç iyi değil, taktiklerimizi öğreniyorlar buradan :)
Taktiksiz aşklar ne güzeldir, mecbur ediyorlar adamı :)
Haklisin basta boyleydim bende ona aşık olup bunu ona hissettirince artik biseyleri alttan almamaya basladi.

Ben onu çok seviyorum biliyorum oda beni seviyor ama sevmek yetmiyor ikimizi bi arada tutan tek duygu bu şuan.

Ben aslında yapiorum birşeyler az da olsa düzeldi gibi ama o hala ayni yaptığı birşey yok sadece davranışları konuşmaları eskisi gibi oldu.

X