Çok geçmiş olsun, benzeri yıllar önce çamaşır makinesi tamircisi çağırdığımda başıma geldi. İçinde çamaşır var iken makine durdu , yaz günü kokmasın diye ilk çıkan servisi aradım .Evde yalnızdım Adam geldi kapıdan girdiğinde önce evin girişinden diğer odaları süzdü , bu davranışı beni çok tedirgin ettiği için evin dış kapısını açık tuttum banyoya hiç girmedim , ana kartı yanmış onu değiştirdim dedi ,gitti. Makineyi çalıştırdım 30 dk sonra tekrar aynı arızayı verdi . Ben sizin gibi sahte servis olacağını o an düşünemedim tek derdim çamaşırların kokmaması . Aynı numarayı tekrar aradım , binadan bir komşu dedeye rica ettim benimle beraber tamircinin başında bekledi. Adam az önce benim makinemden çıkardığı kartı yeniden taktı. (İlk geldiğinde eşyaları toplarken bana gösterdiği için benim olduğuna eminim ). Sorun kartta değilmiş kazanı çeviren kayış çıktığı için makine durmuş . İlk geldiğinde kayışı takmış ama para almak için kartı sökmüş. Verilmiş sadakam varmış başıma bir şey gelmedi şimdi olsa makineyi çöpe atarım ikinciye asla çağırmam.