• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

inanılmaz kafam karısık...sizce doğru olan nedir?

Evlenmeni en çok ben bekliyorum sanırım :34:

Ölenle ölünmüyor maalesef, annen ne güzel söylemiş. Yarın birgün kafan değişir keşke düğün yapsaydım dersin. Elalemin düğününe gider özenirsin. Boşver yap bir düğün ne olacak :) Gene zarif olsun gene senin tarzını yaşatan bir düğün olsun :) Hem süre hemen yarın değilki taaa 9 haziran. Daha çok var gayet uygun olur sıkma canını böyle şeylerle :)

kızlarrr tüm yorumları okudum..tek tek cevap vermeedim..
hepinize çok teşekkür ederim..
çok haklısınız..
inanın içimi çok rahatlattınız..:54:

Evlenmeni en çok ben bekliyorum sanırım :34:

Ölenle ölünmüyor maalesef, annen ne güzel söylemiş. Yarın birgün kafan değişir keşke düğün yapsaydım dersin. Elalemin düğününe gider özenirsin. Boşver yap bir düğün ne olacak :) Gene zarif olsun gene senin tarzını yaşatan bir düğün olsun :) Hem süre hemen yarın değilki taaa 9 haziran. Daha çok var gayet uygun olur sıkma canını böyle şeylerle :)

canım yaa çok saol..bu zorlu süreçlerde en yakın şahitlerimdensin=)
buraya yazdıktan sonra rahatladım inan=)
iyikide kk var:kkk::54:

arkadaşım ben 2. evliliğimi yaptım...
ilki görücü usulüydü, gelinlik almadılar, görümcemin gelinliğini giydim istemeye istemeye. annem sesini çıkarma kötülük olmasın dedi o yüzden bişii söyleyemedim ama hiç içime sinmedi...

ikinci evliliğimde ne düğün dernek nede gelinliğim oldu :(

ama hep içimde uhtedir...sevdiğim admlagüzel bi düğünümüz olsaydı...
benim artık böyle bi şansım yok ama senin var ne güzel..
allah ölenlere rahmet eylesin ama hayat devam adiyor ..
bence herşeyi dolu dolu yaşaki içinde hiç bişeyin eksikliği kalmasın..
allah mutlu mesudetsin inş

arkadaşım ben 2. evliliğimi yaptım...
ilki görücü usulüydü, gelinlik almadılar, görümcemin gelinliğini giydim istemeye istemeye. annem sesini çıkarma kötülük olmasın dedi o yüzden bişii söyleyemedim ama hiç içime sinmedi...

ikinci evliliğimde ne düğün dernek nede gelinliğim oldu :(

ama hep içimde uhtedir...sevdiğim admlagüzel bi düğünümüz olsaydı...
benim artık böyle bi şansım yok ama senin var ne güzel..
allah ölenlere rahmet eylesin ama hayat devam adiyor ..
bence herşeyi dolu dolu yaşaki içinde hiç bişeyin eksikliği kalmasın..
allah mutlu mesudetsin inş

inan senin adına çok üzüldüm..rabbim bi ömur huzurlu etsin..çocuklarının düğünnünü yaparak tesellide bulunursun inş..
çok saol canım evet içimde uhde kalacak sadece nıkah olsa...çok haklısın

Back
X