- 21 Mayıs 2013
- 986
- 1.016
- Konu Sahibi limonlupasta06
İş yerinde bir hata yaptım ve benim yüzümden zarara oldu. Patronumuz işten çıkaracak biri değil ama benim istifa etmem gerekir değil mi?? siz istifa edermiydiniz??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim yüzümden hak kaybı oldu.Kazanılacak dava kaybedildi. Ölmek istiyorum.
Temyiz edin
Ben de birinin kolu bacağı kötüyün kaldı diyeceksiniz sandım
Ayrıca nasıl bir hata dava kaybettiriyor
Adli Yargı'da duruşmada vs eksikliği tamamlarsın idari yargı da re sen araştıracak zaten
Senin bir hatan ile kazanılacak dava kolay kolay kaybedilmez ya da sen o hatayı yapmasan da o dava kazanılmayabilir
Sakin ol duygularını patron ile konuş o seni motive eder
Temyiz edin
Ben de birinin kolu bacağı kötüyün kaldı diyeceksiniz sandım
Ayrıca nasıl bir hata dava kaybettiriyor
Adli Yargı'da duruşmada vs eksikliği tamamlarsın idari yargı da re sen araştıracak zaten
Senin bir hatan ile kazanılacak dava kolay kolay kaybedilmez ya da sen o hatayı yapmasan da o dava kazanılmayabilir
Sakin ol duygularını patron ile konuş o seni motive eder
Herşey usulüne uygun incelemez olaydım.Asile davetiye gitmiş o gelmemiş ki
Sizi arasa siz de gelme gerek yok deseniz anlarım da kişi gelmemiş sizin hata nerde
Tamam önceden haber verebilirsiniz ama atlamışsınız istifa edecek ölecek durum yok yani
Yine de bir temyiz de edin öbürü gelip yemin etmiş bu kişinin de tebligatını vs inceleyin belki usulsüz vs idi ya da adamın geçerli bir mazereti vardı gelemedi
Evetbi şirkette avukatsınız ve şirkete açılan bi dava mı kaybedildi?
sonuçta bütün davaları kazanacaksınız diye bişey yok değil mi? bence tüm sorumluluğu yüklenip istifa etmeyin. zamanla tecrubeniz artar
sonuçta bütün davaları kazanacaksınız diye bişey yok değil mi? bence tüm sorumluluğu yüklenip istifa etmeyin. zamanla tecrubeniz artar
Bence kendinize çok yükleniyorsunuz. peki davadan sonra hiç konuştunuz mu patronunuzla?Kazanılacak davayı kaybettim. Zaten kazanamıyacak olsaydık bu kadar koymazdı. Daha ötesi hak kaybına neden oldum, benim yüzümden adam haklıyken haksız duruma düştü asıl üzüldüğüm bu yoksa kazanma kaybetme egosu yok. Hakkını veremediysem çeker giderim, demek ki orda olmayı haketmiyorum.