inanılmaz kötüyüm siz olsanız napardınız ??

limonlupasta06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
986
1.016
İş yerinde bir hata yaptım ve benim yüzümden zarara oldu. Patronumuz işten çıkaracak biri değil ama benim istifa etmem gerekir değil mi?? siz istifa edermiydiniz??

Benim yüzümden hak kaybı oldu.Kazanılacak dava kaybedildi. Ölmek istiyorum.

Temyiz edin

Ben de birinin kolu bacağı kötüyün kaldı diyeceksiniz sandım

Ayrıca nasıl bir hata dava kaybettiriyor

Adli Yargı'da duruşmada vs eksikliği tamamlarsın idari yargı da re sen araştıracak zaten

Senin bir hatan ile kazanılacak dava kolay kolay kaybedilmez ya da sen o hatayı yapmasan da o dava kazanılmayabilir

Sakin ol duygularını patron ile konuş o seni motive eder

Temyiz edin

Adli Yargı'da duruşmada vs eksikliği tamamlarsın idari yargı da re sen araştıracak zaten

Senin bir hatan ile kazanılacak dava kolay kolay kaybedilmez ya da sen o hatayı yapmasan da o dava kazanılmayabilir

Karar verildi.

Temyiz edin

Yemin davetiyesi asile gitmiş. Bugünkü celsede yemin etmesi gerekiyormuş davetiyeden haberim yoktu.Dosyayı yeni aldım. Diğer asil yemin etti. Mecburi dava arkadaşlarından biri yeminden kaçınırsa diğeri de kaçınmış sayılıyor. Karşı taraf da iddiasını ispatlamış sayılıyor. Kafayı yiycem. Nasıl dikkatimden kaçar. Önceki duruşmalarda da davetiye çıkarılmasına diye karar verilmiş. Vay ben nerelere gideyim.

Herkes okuyor ama kimse de bişi yazmıyor çok kötüyüm yaa sığamıyorum eve. Adam resmen hak kaybına uğradı benim yüzümden.:KK61:

Asile davetiye gitmiş o gelmemiş ki

Sizi arasa siz de gelme gerek yok deseniz anlarım da kişi gelmemiş sizin hata nerde

Tamam önceden haber verebilirsiniz ama atlamışsınız istifa edecek ölecek durum yok yani

Yine de bir temyiz de edin öbürü gelip yemin etmiş bu kişinin de tebligatını vs inceleyin belki usulsüz vs idi ya da adamın geçerli bir mazereti vardı gelemedi

Asile davetiye gitmiş o gelmemiş ki

Sizi arasa siz de gelme gerek yok deseniz anlarım da kişi gelmemiş sizin hata nerde

Tamam önceden haber verebilirsiniz ama atlamışsınız istifa edecek ölecek durum yok yani

Yine de bir temyiz de edin öbürü gelip yemin etmiş bu kişinin de tebligatını vs inceleyin belki usulsüz vs idi ya da adamın geçerli bir mazereti vardı gelemedi
Herşey usulüne uygun incelemez olaydım.:KK61::KK61:

sonuçta bütün davaları kazanacaksınız diye bişey yok değil mi? bence tüm sorumluluğu yüklenip istifa etmeyin. zamanla tecrubeniz artar :KK66:

Kazanılacak davayı kaybettim. Zaten kazanamıyacak olsaydık bu kadar koymazdı. Daha ötesi hak kaybına neden oldum, benim yüzümden adam haklıyken haksız duruma düştü asıl üzüldüğüm bu yoksa kazanma kaybetme egosu yok. :KK61:Hakkını veremediysem çeker giderim, demek ki orda olmayı haketmiyorum.:KK61:

Kazanılacak davayı kaybettim. Zaten kazanamıyacak olsaydık bu kadar koymazdı. Daha ötesi hak kaybına neden oldum, benim yüzümden adam haklıyken haksız duruma düştü asıl üzüldüğüm bu yoksa kazanma kaybetme egosu yok. :KK61:Hakkını veremediysem çeker giderim, demek ki orda olmayı haketmiyorum.:KK61:
Bence kendinize çok yükleniyorsunuz. peki davadan sonra hiç konuştunuz mu patronunuzla?

X