dengesizz belii,,
işin çok zor nasıl idare edebileceksin bu adamı,,
seni seviyorum derken hemen ardından sülalene kadar küfür eden adamdan ben korktum,,
Yazacaklarım seni üzecek ama gördüğümü yazacağım.
Seni tanımam,eşini tanımam.Burada yazdıklarından çıkardığım :
Eşinin aklı bekarlıkta kalmış.
Seni bir yere götürse bile,aklı diğer kızlarda veya bekar arkadaşlarında.
O eğlenceyi ve heyecanı sende bulamıyor ve hırsını bu şekilde hırçınlaşarak çıkarıyor.
Seni götürünce sana yaranamıyor,umduğu gibi geçmiyor.
O da aklında kıyaslıyor.Şimdi burada olmasaydım veya başkasıyla olsaydım neler yapardım diye...
Çaresiz değilsin.
Sevgi saygı bitince,ilişki de biter.
Küfür en büyük saygısızlıktır.
Ben olsam toplanıp annemle beraber çıkar giderdim.
aslında bende senın gıbı dusunuyorum bencede birseylere doymamıs ve ben ona yetmıyorum.o hayattan cıkıp bu hayata grmek ona zor geldı alısamadı. sabahlara kadar içki içip eve ya gıdıyodu ya gıtmıyodu
kaç yaşındasınız sizler?
bana ikiniz de lise çağındasınız gibi geldi
kaç yıllık evlisiniz çocuk varmı?
valla eşin senin daha büyümemiş sana bi kaç sorum olacak eşin ve senin yaşın küçük mü eşin iyi tahsil görmemiş iyi bir semtde iyi bir ailede yetişmemiş birimi saskerliğini yaptımı,sen bu adamla severek evlendiğini sölemeyeceksin inşallah,seni zor bi hayat bekliyor eger bu adamla yaşamayı göze alıyorsan ileride sana şiddetde uygulayabilir nedemek küfür etmesi,siz evlilikte saygı sınırını çoktan aşmışsınız ailen sana sahip çıkacaksa yol yakınken kendine zehir etmeden hayatını dön derim ailenin yanına değmez çünkü.[/QUO
ailem hep arkamda ıstemıyosan hemen bugun ayrıl hiçbisey senden daha kıymetlı dıyorlar hep.
ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama eşin henüz alışamamış sende onun üzerine giderek işleri dahada çıkmaza sokuyorsun bence.. bazı konularda ona zaman verebilirsin eşin arkadaşlarını görüp konuşmuşsa gülmüşse caddede rahatsız olabilirsin ama çok moralini bozacak ne var arkadaşım bunda ? almış seni çıkarmış dışarı seni sevdiğini ifade ediyor bazı şeyler zamanla oturacak yolda görüp tanımamazlıktan gelemez ya sende daha sakin yaklaşmalısın bence yoksa sonunuz ayrılık böyle yaşanmazki sen haksızsın demiyorum kesinlikle ama sakin davranırsan eşini kazanabilirsin yok bana çok ters diyorsan zaten hiç çabalama o adamın da bi dengesi var robot değilki bir anda değişsin..
vah efendm kendi o kadar şey yapıyor küfürler hakaretler de cabası sen iki söz dedin diye seni karısı olarak kabul edemiyor!!!( bu arada senin söylediğin sözü de onaylamıyorum ama o kadar hakarete dayanamadığından olduğunu düşünüyorum taş olsa çatlar) Bu adam düzelmezse sen zaten senin hakaretlerinle mi ömrüm geçecek deyip bırakacaksın. Eğer ciddi birşeyler konuşulabilecek bir adamsa , otur konuş böyle devam edemeyeceğini anlat, huzur istediğinden bahset. Ya işine gelir ben de bekarlığı istiyorum der çeker gider ya da kendini düzeltmeye çalışır; onun seçimi!
en başta saygıyı yitirmişsiniz.. saygı sevgiyi de beraberinde getirir.. daha evleneli 1 yıl olmuş...cicim ayşlarında olmanız gerekirken, şu hareketler hiç hoş değil...ailen arkandaymış ne güzel... sende kafanda bazı şeyleri bitirdiysen, kucağında bebek yokken yollarınızı ayırın... yok ben eşimi seviorum, her haliyle kabulüm, sadece zamana ihtiyacımız var diosan, biraz daha deneyin.. ilişkiye devam, bi süre daha çocuk yapmaya hayır diorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?