inanın artık çok caresızım...

vallahi artık bu konuları okudukça sinirlerim yıpranır oldu feminist damarlarım kabarıp duruyor.bu erkekler ne sanıyor kendini ya.neyiz biz üzerinde deneyler yapılan kobay faresimi sitres topumu.

dengesiz olduğu belli eşinin...
düzeleceğini düşünüyorsan düzeltmeye çalış ama inanmıyorsan düzeleceğine zorlama bence...
sende kendini düşün...

evlılık degıl bu azap resmen ...
nereye kadar soyuna sopuna ıstedgı gbı soven adamla beraber olacaksın kı
aılene anlatsan sana sahıp cıkmazlarmı

dengesiz olduğu belli eşinin...
düzeleceğini düşünüyorsan düzeltmeye çalış ama inanmıyorsan düzeleceğine zorlama bence...
sende kendini düşün...

su an onun için hiçbisey yapmayı dusunmuyorum acıkcası canım cunku bana en son o eve sadece yatmaya gelıcem ne zaman cek gıt dersen gıderım dedı bnde burası pansıyon degıl pansıyon olarak kullanıcaksın annenın evı senın ıcın daha musaıt dedım.artık cabalayamıyorum bıle bıseylerı duzeltmek ıçın.alıstırdım onu her kavganın arkasından tamam kapatalım uzmeyelım bırbırımızı uzatmayalım demeye ondan boylr yapıo bana nasıl olsa donup yıne aynısı yapıcak bn neden yorıyım kendımı dıye dusunuyo o ne yapıosa ona ayak uydurucam suan ıcın.

evlılık degıl bu azap resmen ...
nereye kadar soyuna sopuna ıstedgı gbı soven adamla beraber olacaksın kı
aılene anlatsan sana sahıp cıkmazlarmı

aılem her durumda bana sahıp cıkar yuzde yuz suclu olıyım yıne sahıp cıkarlar. aslında aılemın manevıyat harıcı destegıne ıhtıyacım da yok benım allaha cok sukur ıyı bır ısım evım arabam var kendımı herturlu ıdame ettırebılırım.

aılem her durumda bana sahıp cıkar yuzde yuz suclu olıyım yıne sahıp cıkarlar. aslında aılemın manevıyat harıcı destegıne ıhtıyacım da yok benım allaha cok sukur ıyı bır ısım evım arabam var kendımı herturlu ıdame ettırebılırım.

tatlım eğer öyleyse hiç düşünme bile..adam olursa kalsın yanında..olmazsa koyver gitsin..senin canından sağlığından huzurundan ilerimi...

seni seviyorum diyor sonra ana avrat dümdüz gidiyor...nekadarda iğrenç bir sevgiymiş bu...insan sevdiğinin kılına zarar gelsin istemez..

ben de aynı durumdayım arkadaşım.kaynanam temizlik yapmayan , ailesini pislik içinde yaşatan bir kadın,kötü mü değil iyi bir insan.ama ben titiz bir insanım.
çocuğum olmuyor.
yaşayacağımız yer konusunda sıkıntılarımız var.
maddi sorunlarımız var.
eşim pasaklı biraz.sabah işe giderken banyo yapar her gün ama eve gelince terlisin banyo yap desem de banyo yapmaz.neymiş sabah yapmış mış.yazın sıcağında eve gelince bir duş almak normal olan bence.
balkonda konuştuklarını ben bile duyamıyorum.neymiş komşular duyarmış.olurda sesim normal düzeyde olursa hemen susu işareti.
parayı savurur.sürekli lüks restaurantlarda yemek yiyecek beyefendi.ama üç yıldır bitmeyen kredilerimiz var umrunda mı?
ikide bir de annesinin evinin dibinde ev yapacakmış.bunu söyleyip durur...
bunlar özet inan.
peki ben ne yapayım.boşanmak istiyorum aslında ama ailem destek olmaz hatta tepki gösterir.
bir yandan eşime de kıyamıyorum.
bir yandan ne yapacağımı da bilmiyorum.

eşim beni seviyor hem de çok ama şöyle bir özelliği var.bir şey mi istedim mutlaka tersini yapar.ama sevgi yetmiyor ki.açıkçası bizim ilişkide onun sevgisi ağır basar.ama beni mutsuz eden o kadar çok özelliği var ki.

arabanın lastiklerini öttürmeler kafasını camdan çıkarıp dışarı ...

kusura bakmayın ama bu kısmı okuyunca aklıma Jim Carrey ve Jeff Daniels'in oynadığı Dumb and Dumber filmi geldi onların serseri versiyonu..Allah size sabır ve güç versin..herkes iyi ile geçinir önemli ve zor olanı kötüyle geçinebilmektir..elbet ergenlikten çıkacaktır ama küfürleri,saygısızlıkları konusunda kesinlikle taviz vermeyin,sert çıkışın.ve eşinizin düzeldiğine inana kadar çocuk düşünmeyin..

kusura bakmayın ama bu kısmı okuyunca aklıma Jim Carrey ve Jeff Daniels'in oynadığı Dumb and Dumber filmi geldi onların serseri versiyonu..Allah size sabır ve güç versin..herkes iyi ile geçinir önemli ve zor olanı kötüyle geçinebilmektir..elbet ergenlikten çıkacaktır ama küfürleri,saygısızlıkları konusunda kesinlikle taviz vermeyin,sert çıkışın.ve eşinizin düzeldiğine inana kadar çocuk düşünmeyin..

evet haklısın canm

küfürbaz bir koca benim başımda da var düzelmez canım can çıkar huy çıkmaz :23:senin kocan çok da çocuk ruhlu daha olgunlaşmamış.böyle biri ile yaşamak zordur
umarım çocuğun yoktur evliliğini gözden geçir böyle bir ömür yaşayabilir miyim diye kendine sor

Biraz ağır yazacam belki ama ne alın ne de gücenme.
Adam serseri,
arkdaş ortamı berbat,
size saygısı yok,
yanınızda iken başka kadınları kesiyor,
her fırsatta size küfrediyor...
Ve siz bu adamı seviyorsunuz.
Bence size az bile yapıyor.
(YUKARIDAKİ İFADELERİN HEPSİ SANA AİT.)
Böyle bir adamda sevecek bişeyler buluyorsanız, sizin de normal oldugunuzu düşünmüyorum ben.

Eşinizle ortak noktanız ne ben bunu anlamadım, neye dayanarak evlendiniz? Arabayı kaydırmasından hoşlamıyorsun, arkadaşlarından hoşlanmıyorsun, serseri takımı diyorsun, genel olarak eşinin sosyal hayatından, tarzından hoşlanmıyorsun...iyi güzelde o zaten böyle biri değil miydi? Bunların değişeceğini ummak büyük gaflet...bu zihniyetteki birini, kaba saba, sosyal hayatın adaplarından uzak birini değiştirmen için önce onu 2 yaşına geri getirmen lazım. Kazık kadar adama bu yaştan sonra ailede alınması gereken terbiyeyi, davranış kurallarını sen öğretemezsin malesef. Böyle biriylede bir ömür geçirmeye cesaretin yoksa biran önce yoluna bak, normal değil çünkü eşin davaranış bozuluğu var bence, şiddet eğilimi var, ayarsız biri...yıpratır, üzer, insanı bitirir böyleleri.

arkadaslarinda dedigi gibi tam lise havasinda esiniz,gozu bekarlikta
bisey sorucam,,sen kocanin hic bi huyunu sevmiyosun,peki ne diye katlaniyosun?
kocamin su huyunu,yada su ....cok hosuma gidiyo,bu yuzden ondan kopamiyorum' diye bildigin ne var?

Okurken bana fenalık geldi. yani bu adamı nasıl çekiyorsun. Bütün yaptıklarını geç sana küfür etmesi kabul edilir birşey değil.

Öyle bir adamla 1 dk aynı evde kalmam, bana değer vermeyen, saygı göstermeyen, sevmeyen, evlenmiş olmak için evlenen, henüz 1 yılda hayatımı zehir eden, gelişimini henüz tamamlayamamış bir adam!

Yok yok ben o kadar değersiz değilim... eminim ki sende o kadar değersiz değilsin.....

Back
X