Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
O ayrintiyi bilseydim dahada guzellerini yapardim
Dogumdan sonra birgun kanama bile normal degil dogumun haftasina zaten doktora gidilmesi gerekiyo kontrole o zaman anormallik gormedimi doktor.
O ayrintiyi bilseydim dahada guzellerini yapardim
Dogumdan sonra birgun kanama bile normal degil dogumun haftasina zaten doktora gidilmesi gerekiyo kontrole o zaman anormallik gormedimi doktor.
Yok canm ya normal kişiye göre değişir bu durum dedi sonra kırkıncı günde gittim bi sorun yok dedi ama bu durum bni rahatsız ediyo artk mesele dış görünüş deil kendimi tuhaf hissediyorum :)
Slm kızlar bi derdim varki hem psikolojik olarak yıpratıyor beni hemde fizyolojik olarak
Haziran ayında doğum yaptım ikinci doğum ikinci szryanm yanii ve hala kocaman göbeğim var çünkü doğum sonrası kanamam sadece bir gün olduu ve bi dahada hiç olmadıı iki ay önce netten arastrp tarlusal tablet alıp kullandım ve yine sadece yarım gün olduu nolur yardım edin bu durumu yasayan ilaç kullanan oldu muu ne kullandınız inanın alt beden 40 üst 44 46 giyiyorum çok zor durumdayım
Bu arada dr a gidemiyorum çünkü ilçede oturuyorum eşimin işinden dolayıı bnde sağlıkçıyım test yaptrdım hamile değilimm ve burda sadece bi tane dr varr oda hiç etik çalışmıyor bunu herkes biliyor onada gidemiyorum lütfen yardım edin
Adet olamıyorum stresi bile neden olabilir. Benim lohusa kanamam yeterliydi ama adet olmamanın sevinci vardı içimde o yüzden hiç bekkemedim bebeğim 8 aylıktı adet olduğum da. Bir kaç ay da düzensiz oldu. Belki de bu yüzden Polip sorunum oldu
Adet olamıyorum stresi bile neden olabilir. Benim lohusa kanamam yeterliydi ama adet olmamanın sevinci vardı içimde o yüzden hiç bekkemedim bebeğim 8 aylıktı adet olduğum da. Bir kaç ay da düzensiz oldu. Belki de bu yüzden Polip sorunum oldu
Evet canm ya çok takılıyorum sanki vucudun çalışması aksadı kaytarıyo sorun çıkarıcak gbi düşünüyorum:)) sanada üzüldüm polip için ama onun belirtisi düzensiz adet döngüsüü bnm döngü yokki düzen olsun
Yok canm ya normal kişiye göre değişir bu durum dedi sonra kırkıncı günde gittim bi sorun yok dedi ama bu durum bni rahatsız ediyo artk mesele dış görünüş deil kendimi tuhaf hissediyorum :)
Bnde emziriyorum canm zaten doğum sonrası kilo verdim hepsi olmasada yarısı gitti :)) bnm sorunum vucuda göre çok büyük gergin olan göbek kendimi menapoza girmiş gbi hissediyorum ayrıca :) ve sanki sebebi regl olamamam gbi geliyor