Slm kizlar oncelikle 25 yasinda 5 senelik evliyim iki cocuk annesiyim yurtdisindan evlendim ve 6ayda bir giris cikis yapiorum 2 haftaligina almanyaya gidiyorum haliyle esimden ayri kaliyoruz dogumlarida orda yaptim esimle 3 ay ayri kaldik ona guveniyorum ama sonucta erkek milleti dun komsuya kahveye gittim ve bana dediki esinden eminmisin nie diye sordugumda geveledi yok bisi felan dedi sordm dediki kocani sen yokken bi kadinla apartmandan girerken gormusler soook oldm yapmaz bence ama erkek milleti bilmiyorum dedim ama evede getirmez zanetmem dedim ama bozuldum caktirmadan kim dedi dedim biri iste dedi solemedi kendi uydurdumu gercektenmi oyle birisi karistirmis olabilir dedi esimden beklemiyorum boyle bisi ama kafam karisti aklima gelip duruyor
Not
Esim ozel gunlerde hediye alir bana ve hep komsum sorar ne aldi felan filan baya merakli bisii durumuz ona gore daha iyi maddi yonden ve kendisi cok duskun maddiyata aramizimi acmak istiyor kocamlaa anlamadn
Siz ne diyorsunuzz ....
Not
Esim ozel gunlerde hediye alir bana ve hep komsum sorar ne aldi felan filan baya merakli bisii durumuz ona gore daha iyi maddi yonden ve kendisi cok duskun maddiyata aramizimi acmak istiyor kocamlaa anlamadn
Siz ne diyorsunuzz ....