• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

inanmak istemiyorum

Artniyetli insanların varlığına da inanırım
aç gözlü kocaların çapkınlıklarına da
emin olmadan eşini yargılama
birdahaki gidişinde eve dinleme cihazı filan koydur
artık çerez gibi heryerde satılıyor
ama eğer iftira ise
söylemeye gerek yok
sen hakkından gelirsin o komşunun ;)

Nerde bulabilirim bunu peki
Vede ya yakalanirsam esime :)

kadın neden işi gücü bırakıp aranızı bozmaya çalışsın ki :26: eve gelen kişi belki bir tanıdığınız falandı olamaz mı peki yani komşunuz bilemez sonuçta akrabanızdı belki :44:

bencede böyle bir iddayı kolay kolay kimse ortaya atamaz:17:ama varsayımlarlada hareket edilmez eşinizi takipe alın bu sefer ki gidişinizde bi şekilde. dilerim doğru değildir komşunuzun söyledikleri

hemen hemen 5 ay geçmiş.neden bu zamanı beklemişki söylemek için...

bencede böyle bir iddayı kolay kolay kimse ortaya atamaz:17:ama varsayımlarlada hareket edilmez eşinizi takipe alın bu sefer ki gidişinizde bi şekilde. dilerim doğru değildir komşunuzun söyledikleri

Insallah oyle degildir naparim ben ozamaaan

elle tutulur bı kanıt yoksa hıc mıdenı bulandırma..

fesatlık yapmaya calısan ınsan cok..

ama fırsatları kaçırmayan erkekte cok..

bı akraban fln olamaz mı?

kocan yapıyo olsa herkesın görecegı sekılde eve sokmaz herhalde..

kadın neden işi gücü bırakıp aranızı bozmaya çalışsın ki :26: eve gelen kişi belki bir tanıdığınız falandı olamaz mı peki yani komşunuz bilemez sonuçta akrabanızdı belki :44:

Bilmiyorumki aklima kimse gelmiyorki uzun zaman gecmis gecen sene diyor

hemen hemen 5 ay geçmiş.neden bu zamanı beklemişki söylemek için...

valla kolay kolay söylenmiyor ki..bende bir tanıdığın kocasının onu aldattığını öğrendim kendi gözümle ama cesaret edemedim asla söylemeye sonra kendi bir şekilde öğrenmiş ve affetti belki diyorum ben söyleseydim bnm içinde arabozucu yalancı falan diye düşünebilirdi

elle tutulur bı kanıt yoksa hıc mıdenı bulandırma..

fesatlık yapmaya calısan ınsan cok..

ama fırsatları kaçırmayan erkekte cok..

bı akraban fln olamaz mı?

kocan yapıyo olsa herkesın görecegı sekılde eve sokmaz herhalde..

Komsumda bende oyle dedik zaten baska yer yokmus gibi neden getirsin eve birazda uyanik bi kocam var boyle bi hatta yapmaz bence bilmiorum o kadar salak degil bence yapmis olsadaa

valla kolay kolay söylenmiyor ki..bende bir tanıdığın kocasının onu aldattığını öğrendim kendi gözümle ama cesaret edemedim asla söylemeye sonra kendi bir şekilde öğrenmiş ve affetti belki diyorum ben söyleseydim bnm içinde arabozucu yalancı falan diye düşünebilirdi

orasıda öyle doğru.çok samimi olduğum dosttum diyebilceğim kişi için söyleyebilirimde...kolay söylenecek bişey değil.konu sahibinin araştırma yapması lazım

İnşallah yalan söylüyordur,ama durup dururken böyle bir yalan söylemek cesaret ister bu söylediğini hafife almayın ne olur ne olmaz.

aldatıyorsa da suç sende çünkü sen kocandan ayrı almanyaya gidiosun 2 hafta, 3 ay kalıyorsun yani adamı boş bırakıyorsun... madem gidiosun 2 hftadan fazla kalma ya da kocanla git...

ayrıca arkdaşların dediği igbi kocana belli etme takipte kal... seni görmşler vs vs dersen o zaman ortalık karışır seni bizde kurtaramayız.......

Allahtan hayirlisini diliyorum ins bi yanlis anlasilmadir ama kocamin eve getiricene inanmiyorum ama yinede erkek iste

aldatıyorsa da suç sende çünkü sen kocandan ayrı almanyaya gidiosun 2 hafta, 3 ay kalıyorsun yani adamı boş bırakıyorsun... madem gidiosun 2 hftadan fazla kalma ya da kocanla git...

ayrıca arkdaşların dediği igbi kocana belli etme takipte kal... seni görmşler vs vs dersen o zaman ortalık karışır seni bizde kurtaramayız.......

Tamam cnm arastiricam ve haber edicem size ona gore devam etmem lazm :(

boş kalınca erkek aldatmasımı gerekiyor

Back
X