- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
Ekimde ozamandan beride burdaydm 1 aysonra gidicem ama 10gun sonra geri gelicem
hemen hemen 5 ay geçmiş.neden bu zamanı beklemişki söylemek için...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekimde ozamandan beride burdaydm 1 aysonra gidicem ama 10gun sonra geri gelicem
Artniyetli insanların varlığına da inanırım
aç gözlü kocaların çapkınlıklarına da
emin olmadan eşini yargılama
birdahaki gidişinde eve dinleme cihazı filan koydur
artık çerez gibi heryerde satılıyor
ama eğer iftira ise
söylemeye gerek yok
sen hakkından gelirsin o komşunun![]()
Eve gitderkende kimseye soyleme zaten gecen sene duymustum dedii
bencede böyle bir iddayı kolay kolay kimse ortaya atamazama varsayımlarlada hareket edilmez eşinizi takipe alın bu sefer ki gidişinizde bi şekilde. dilerim doğru değildir komşunuzun söyledikleri
Eve gitderkende kimseye soyleme zaten gecen sene duymustum dedii
kadın neden işi gücü bırakıp aranızı bozmaya çalışsın ki :26: eve gelen kişi belki bir tanıdığınız falandı olamaz mı peki yani komşunuz bilemez sonuçta akrabanızdı belki :44:
elle tutulur bı kanıt yoksa hıc mıdenı bulandırma..
fesatlık yapmaya calısan ınsan cok..
ama fırsatları kaçırmayan erkekte cok..
bı akraban fln olamaz mı?
kocan yapıyo olsa herkesın görecegı sekılde eve sokmaz herhalde..
valla kolay kolay söylenmiyor ki..bende bir tanıdığın kocasının onu aldattığını öğrendim kendi gözümle ama cesaret edemedim asla söylemeye sonra kendi bir şekilde öğrenmiş ve affetti belki diyorum ben söyleseydim bnm içinde arabozucu yalancı falan diye düşünebilirdi
Allahtan hayirlisini diliyorum ins bi yanlis anlasilmadir ama kocamin eve getiricene inanmiyorum ama yinede erkek iste
aldatıyorsa da suç sende çünkü sen kocandan ayrı almanyaya gidiosun 2 hafta, 3 ay kalıyorsun yani adamı boş bırakıyorsun... madem gidiosun 2 hftadan fazla kalma ya da kocanla git...
ayrıca arkdaşların dediği igbi kocana belli etme takipte kal... seni görmşler vs vs dersen o zaman ortalık karışır seni bizde kurtaramayız.......
aldatıyorsa da suç sende çünkü sen kocandan ayrı almanyaya gidiosun 2 hafta, 3 ay kalıyorsun yani adamı boş bırakıyorsun... madem gidiosun 2 hftadan fazla kalma ya da kocanla git...
ayrıca arkdaşların dediği igbi kocana belli etme takipte kal... seni görmşler vs vs dersen o zaman ortalık karışır seni bizde kurtaramayız.......
bugüne kadar şüphelendiğin bişiler olmadımı hiç