Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diğelimki yalan söyledi komşun.neden böyle bi yalan söyleme gerği duymuş olabilir??
boş kalınca erkek aldatmasımı gerekiyor
tabiki gerekmiyor yapmasında zaten sadık olmalı eşine çocuğuna ama erkek milleti bi tuhaf işte her erkek yapar da demiyorum yapanlar var...Allah kimsenin başına da wermesin..
senin yerinde olsam komşumla kocamı
karşıya karşıya getirir
eteklerindeki taşları dökmelerini isterim![]()
ya kızlar bu erkek işte lafını anlamıyorum ben deliricem bende eşimin böyle bir şeyi ne şimdi ne de 10 sene sonra yapacağına ihtimal vermem ama erkek işte lafı her şeyi bitiriyor acaba kadınlar olarak bu erkek işte lafıyla eşlerimizi cesaretlendiriyor muyuz?
bence eşinize bu durumu çaktırmadan eve dinleme cihazı kamera vs yerleştirin komşu haklı mı haksız mı eşiniz suçlu mu suçsuz mu anlarsınız... kimse eşine böyle bir şeyi yakıştırmaz ama şüphe öyle bir şeydir ki insanı günden güne yer bitirir![]()
aldatıyorsa da suç sende çünkü sen kocandan ayrı almanyaya gidiosun 2 hafta, 3 ay kalıyorsun yani adamı boş bırakıyorsun... madem gidiosun 2 hftadan fazla kalma ya da kocanla git...
ayrıca arkdaşların dediği igbi kocana belli etme takipte kal... seni görmşler vs vs dersen o zaman ortalık karışır seni bizde kurtaramayız.......
senin yerinde olsam komşumla kocamı
karşıya karşıya getirir
eteklerindeki taşları dökmelerini isterim![]()
Bnu nasil.yaparimkiii cook zor bence ha eger gercekten aldatiyorsa eminsem ozaman karsi karsiya getirebilirim
Simdi durduk yrre olmazki
Dinlenme cihazini nerde bulucam ve nereye koyucam boyle seylerden korkarim ben
aldatıyorsa suç senindir demişsinya ben o kısma takıldım