Slm kizlar oncelikle 25 yasinda 5 senelik evliyim iki cocuk annesiyim yurtdisindan evlendim ve 6ayda bir giris cikis yapiorum 2 haftaligina almanyaya gidiyorum haliyle esimden ayri kaliyoruz dogumlarida orda yaptim esimle 3 ay ayri kaldik ona guveniyorum ama sonucta erkek milleti dun komsuya kahveye gittim ve bana dediki esinden eminmisin nie diye sordugumda geveledi yok bisi felan dedi sordm dediki kocani sen yokken bi kadinla apartmandan girerken gormusler soook oldm yapmaz bence ama erkek milleti bilmiyorum dedim ama evede getirmez zanetmem dedim ama bozuldum caktirmadan kim dedi dedim biri iste dedi solemedi kendi uydurdumu gercektenmi oyle birisi karistirmis olabilir dedi esimden beklemiyorum boyle bisi ama kafam karisti aklima gelip duruyor
Not
Esim ozel gunlerde hediye alir bana ve hep komsum sorar ne aldi felan filan baya merakli bisii durumuz ona gore daha iyi maddi yonden ve kendisi cok duskun maddiyata aramizimi acmak istiyor kocamlaa anlamadn
Siz ne diyorsunuzz ....
bu komsular gercekten cok oluyor ama...
ben yeni evliyken bir komsum vardi, oda ben evlenmeden bi kac gün evel tasinmisti buraya...
biz bununla sonra tanistik basta iyi gibi geldi bana biraz samimi olduk...
fakat bu gitdikce benim morelimi bozmaya basladi neden?
sanki bizi takip altina almis gibi bunuda sonradan ALLAH kendisi fark etmden kendi agiziyla anlattirdi...
neymis efendim esim nekadar iyimis anneme yardim edermis, bahceyi temizlermis onun kocasi olsa ilgilenmezmis bile, zaten ilgisizdi, yok efendim bana el sallamadan ise gitmezmis (ise giderken hep camdan bakardim) bana bunu söylerken sok oldum hemen düzeltti sey dedi cocuklari okula gönderiyorum ya bende camdan bakarken gördüm, ki esim cocuklardan sonra cikiyordu ise... resmen takip altina almis bizi yaa...
birkeresinde esim ön bahcede is görüyordu bende annemin camindan baktim ve ne göreyim koskoca kadin ön taraftaki komsunun orada diger hatunlarla beraber, ama gözleri benim esimin üzerinde

esim nereye gidiyorsa onun gözlerde o tarafta iyice sinirlendim la sen evlisin cocuklarin var ne kasiniyorsun aklima gelince hala sinirleniyorum...
ben sonra bununla alakayi kestimm gitmedim bana geldigi vakit musait degilim deyip kapiyida acmadim...
ve hamd olsun tasindilarda kurtuldum...
diyecegim su ki canim gercekten fesatlar cekemeyenler oluyor senin komsunda o tarz insanlardan olabilir, birak arsiz komsuyu benim kendi ailemin icinde öyle fesatlik cikarmaya calisanlar oldu yeterki esimle aramiz bozulsun diye ama hamd olsun ALLAH koruyor...
sen ama yine tetikte ol komsunun hareketlerini esinin tavirlarini takip altina al...
ama huzurunu bozma sakin sakin ol esinede herzamanki gibi davran...
insaALLAH komsunun dedigi gibi degildir...
ALLAH yardimcin olsun cümlemizide bu tip fesat insanlardan korusun...amin