inanmak istiyorum olmuyor

meldaela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
619
1
0
İstanbul
bana beni sevdiğinden emin olmadığını söyleyen,gideceğini düşündükçe benden soğuduğunu söyleyen,eni aniden hayatında yok sayan insanı nasıl unutacağım..bugün onsuzluğa başladığım,ondan haber alamadığım ilk gün ve ben dayanamayacak gibiyim..nasıl unutacağım..tlfnu her elime aldığımda aklımda o..azen unutuyorum ondan msj gelicek sanıyorum ama yok umrunda bile değilim..hazmedemiyorum arkadaşlar..üzerime titreyen,haber almadan,arayıp sormadan duramayan insan bumu????????ben onsuzluğa nasıl alışıcam..nasıl onu aklımdan çıkaracağım..buna nasıl inanacağım..sanki her an pişman olup arayacakmış,o güzel kelimeleri söyleyip gönlümü alıcakmış gibi..sanırım son msj ı benim aklımı çok karıştırdı..(ne yaptığımı,ne yapacağımı bilmiyorum) msjı..

yeter ki onursuz olmasın aşk... onurun çiğnendiği yerde aşk da olmamalı. elbet unutacaksın. elbet.

aşk böle bişe işte... sende ağlama safhasındasın... ama herşey gibi unutur bidahakine daha güçlü başlarsın

melda aynı şeyi geçen yıl bu zamanlar yaşadığımı söylesem basit mi gözükür sana?
elimde telefon bekliyordum, bir mesaj bir cevapsız arama... ama deli gibi bekliyordum. burada kızlar bana yardım etmeye çalışıyordu. akıllı ol, yemek ye, ağlayıp durma, unutacaksın diyorlardı...
unuttum...
sen unuttun ama ben unutamam dersin.
inan bana bir şekilde unutuluyor.

ama muhtemelen unutmak istemiyorum diyeceksin,
o zaman bekle..ama sakince bekle...
kendine güven, bekle...
onun attığı son mesajda bile ikilem var.
belliki güçlü bir ruh halinde değil.
sen üzerine düşmezsen çok zaman geçmeden pişman olur.
ama üzerine düşer,arar, mesaj atarsan el sallarsın arkasından....

elbet gün gelir unutacağım ama beni sevgisine,ilgisine o kadar alıştırmışki..inanamıyorum bu duruma gelicek sebep neydi???bana bahane değilde açıklama sunması gerekmezmiydi..eraber olduğumuz anlardan beri,ilk kez onsuz bir günüm geçti..ama onurumu gururumu gerçekten çok kırdı..şu an ise tek isteğim onun emin olmadığı sevgisinin bitmediğini anlayıp dönmesi..

başkasını bulmuş veya sıkılmış olabilir

bende sinir oluyorum mazeret göstermeden hatta açıklama bile yapmadan terkedenlere:oklava:

princess arkadaşım çok güzel yazmışsın..beni ne kadarda güzel anlamışsın..çok tşk ederim sana ve yazan tüm arkadaşlara ama şu an anlıyorsun beni sürekli gözüm tlfda..bana benim gururumu kıracak kelimeler söyledi ama ahsettiğim gibi ve seninde vurguladığın gibi,son msjı kafasının karışık olduğunu gösterdiği için bekliyorum..ama seninde dediğin gibi dönmüyorum asla ona zaten döneceğim bir durumda yok söylediklerinden sonra..ama çok canım yanıyor

OLuo Bazen Bole Insan Herseyden Herkezden Uzaklasmak Istıyo Emın Ol Onun Icınde Boledır Kısa Bı Donemdır Cok Gecmez Arar Seni Ama Sen Arama Msj Atma Atarsan Kaybedersn Onu Benden Solemesı

Back
X