- 17 Nisan 2016
- 1.033
- 2.645
- 133
- Konu Sahibi sonuolmayan
Affetmişsin zaten.
Boşanmayacaksan kapatmalısın konuyu.
Boşanmayacaksan kapatmalısın konuyu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Affettikten sonra güvenmeli miyim diye sorulmaz, affetmeden önce sorulur. Sen zaten affetmişsin, o zaman güveneceksin yapacak başka birşey mi var ?Merhaba arkadaşlar ben beş yıllık evliyim üç çocuğum var eşim beni bundan 5ay önce aldattı üstelik ben yeni doğum yapmıştım aldatmaya başladığında bir kaç sefer yakaladım ama her seferinde öyle birşey olmadığını böyle birşeyi düşünmemem bile gerektiğini söylüyordu fakat en sonunda herşey ortaya çıktı iki ay süren birşeydi eşim çok yalvardı bir hataydi affet çocuklarımızın hatrina diye bu arada aldatırkende sürekli yalan söyleyip evden çıkıyordu geç geliyordu şimdi 3'4aydır iyi eskisi gibi ama yinede inanmalimiyim bilemiyorum böyle birşeyin tekrar yaşanmayacagina söz verdi ona guvenmemi istiyor artık sizce güvenmelimiyim
Merhaba arkadaşlar ben beş yıllık evliyim üç çocuğum var eşim beni bundan 5ay önce aldattı üstelik ben yeni doğum yapmıştım aldatmaya başladığında bir kaç sefer yakaladım ama her seferinde öyle birşey olmadığını böyle birşeyi düşünmemem bile gerektiğini söylüyordu fakat en sonunda herşey ortaya çıktı iki ay süren birşeydi eşim çok yalvardı bir hataydi affet çocuklarımızın hatrina diye bu arada aldatırkende sürekli yalan söyleyip evden çıkıyordu geç geliyordu şimdi 3'4aydır iyi eskisi gibi ama yinede inanmalimiyim bilemiyorum böyle birşeyin tekrar yaşanmayacagina söz verdi ona guvenmemi istiyor artık sizce güvenmelimiyim