- 4 Mart 2012
- 15.596
- 36.129
- 798
- Konu Sahibi agresifkiz
Peki bu eski arkadaşınız, hiç sevgili olmadığınız bu adam size ne yazıp duruyor ki siz korkuyorsunuz sevgilinizde kıskanıyor?Ama kendimi suçlu hissediyorum baştan söylemediğim için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki bu eski arkadaşınız, hiç sevgili olmadığınız bu adam size ne yazıp duruyor ki siz korkuyorsunuz sevgilinizde kıskanıyor?Ama kendimi suçlu hissediyorum baştan söylemediğim için
kendince haklı ama keşke engelleseydim ya da ona haber verseydimSen anlatmışsın güvenseydi bu kadar şüphe duymazdı. Yanlış bir şey yapmadıysan yapmamışsındır inanmıyorsa bu saatten sonra kendi bilir. Manipüle etmesine izin verme.
Seviyorum ayrılmak istemiyorum özellikle de böyle saçma bir olay yüzünden ve suçum yokkeninanmazsa inanmasin ya tohumuna para mi saydin
Başıma bela olur iş açar ya da sevgilim öğrenir onun başına iş açılır diye korktum nasılsa bir yerde sıkılır bırakır aramayı mesaj atmayı dedim ama resmen suçlu duruma düştüm o kadar çaresizim ki ne yapacağımı bilmiyorumsizi rahatsız eden adam polis olsa ne olacak ki o o adamın mesleği, neyden korkuyorsunuz
sizi hapise atacak değil ya. engelleyip geçseydiniz. (bunu sevgiliden bağımsız söylüyorum)
sevgilinize gelince de mesajları göstermişsiniz, yaptığınız dediğiniz yanlış bir şey yoksa neyine güvenmiyor.. o da saçma geldi. böylesi hayırlı olmuş bence, önünüze bakın derim.
Keşke yapsaydım her şey bir hafta içinde oldu nasılsa karşılık alamayınca sıkılır bırakır dedim ama ben arkadan iş çeviriyor gibi oldum asla ihanet etmedim etmem de çok seviyorum sevgilimi ama bana inanmaması çok canımı yakıyorDoğru söylüyor engelleseydiniz
Ağrıma giden bu oldu zaten başkasıyla konuştuğumu düşünüyor kendince bundan sonra sana nasıl güveneyim diyor iyi de ben kimseyle konuşmadım mesajlarda da terslemişim kendi de gördü ne yapayım başka bilmiyorum onu kaybetmek istemiyorum canım çok yanıyor dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyorumBana mantiksiz geldi. Yani zaten ayrı şehirlerdesiniz bir de her mesaj atanı her ekleyeni söylesek garip olurdu aklı kalırdı. Bir kere özür dileyip durumu açıklamışsınız işte daha ne istiyormuş haspam.
Olabilir böyle şeyler ama siz karşı tarafa bunu ne kadar hissettirirseniz o da o kadar kendini geri çekecektir. Bu durumda en mantıklısı özrünüzü dileyip zamana bırakmaktırAğrıma giden bu oldu zaten başkasıyla konuştuğumu düşünüyor kendince bundan sonra sana nasıl güveneyim diyor iyi de ben kimseyle konuşmadım mesajlarda da terslemişim kendi de gördü ne yapayım başka bilmiyorum onu kaybetmek istemiyorum canım çok yanıyor dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyorum
Ben anlamıyorum insan sevdiği birine nasıl bunu yapabilir. Duvar gibi karşımdaOlabilir böyle şeyler ama siz karşı tarafa bunu ne kadar hissettirirseniz o da o kadar kendini geri çekecektir. Bu durumda en mantıklısı özrünüzü dileyip zamana bırakmaktır
Bugün biraz mesajlaştık hala aynı konuşuyor ama çok küçücük bir ışık gördüm sanki yarın konuşalım dedi umutlanmak da istemiyorum aslında ama çok da seviyorum aşık olmak insanı niye böyle aciz yapıyor anlamıyorumO adama cevap vermemen gerekirdi yada engelleyebilirdin neyden bu kadar korktun ki. Sevgilinde zamanla yumusar diye düşünüyorum. Yumusamazsa da yapacak bir sey yok. Ustune gitme
Yok yaa bahane arıyormuş o bence. Ayrılmak için bir bahane çıktı hazır. İki yallah bı masaallah hemen bir sorunda yol ayırıyorsa güle güle de sen de. Çünkü ilerisinde çok güvensiz bir tip olur buSon zamanlarda beni eskiden tanıdığım birisi sürekli arayıp duruyor mesaj atıyordu ama eskiden duygusal bir şey yaşamadık kendisi istedi ben istemedim hatta şu an ki sevgilimin hayatımda olduğunu onu sevdiğimi söyledim benimle konuşmayı kesti kendisi o saatten sonra. Bir haftadır tekrar aramaya mesaj atmaya başladı açmadım mesajlarına da sen istemedin neden arıyorsun yazıyorsun kafana göre beni arayamazsın dedim. Numarası bende kayıtlı değil. Whatsappta isminin baş harfiyleymil kendi adı. Erkek arkadaşım tam yanımdauken yine aradı mesaj attı. Sevgilim görünce delirdi tabi ki anlatmaya çalıştım mesajları silmemiştim aynen gösterdim. Engelleseydin şikayet etseydin dedi korktum dedim çünkü hem mesleği polis hemde mesajları biraz korkunçtu korktum bir yerden sonra pes eder dedim. Sevgilimle tartışma büyüdü bana sana daha güvenemem demeye başladı anlattım seni bile biliyor taktı bana sadece korktum dedim ama bana bir daha güvenemeyeğini ayrı şehirlerde yaşadığımız için imkansız olduğunu söyledi. Yalvardım ettim kendimi ilk kez böyle bir duruma düşürdüm çok utanıyorum ama sindiremedim bir suçum yok ihanet etmedim aldatmadım. Çok zoruma gitti hala yanlış anlamakta haklı mı acaba empati mi yapsam diyorum ama bilmiyorum sabahtan beri ağlıyorum çok mutluyduk berbat ettim her şeyi
Of herkes böyle söylüyor ileride pişman olmaktan korkuyorum şu an çok seviyorum çünküYok yaa bahane arıyormuş o bence. Ayrılmak için bir bahane çıktı hazır. İki yallah bı masaallah hemen bir sorunda yol ayırıyorsa güle güle de sen de. Çünkü ilerisinde çok güvensiz bir tip olur bu
Sizlik bir durum yok. Ayrılmayan yer arıyormuş bulmuş. Bence ayrılmak için sebep bile değil başkalarının size yaptığı şeylerSon zamanlarda beni eskiden tanıdığım birisi sürekli arayıp duruyor mesaj atıyordu ama eskiden duygusal bir şey yaşamadık kendisi istedi ben istemedim hatta şu an ki sevgilimin hayatımda olduğunu onu sevdiğimi söyledim benimle konuşmayı kesti kendisi o saatten sonra. Bir haftadır tekrar aramaya mesaj atmaya başladı açmadım mesajlarına da sen istemedin neden arıyorsun yazıyorsun kafana göre beni arayamazsın dedim. Numarası bende kayıtlı değil. Whatsappta isminin baş harfiyleymil kendi adı. Erkek arkadaşım tam yanımdauken yine aradı mesaj attı. Sevgilim görünce delirdi tabi ki anlatmaya çalıştım mesajları silmemiştim aynen gösterdim. Engelleseydin şikayet etseydin dedi korktum dedim çünkü hem mesleği polis hemde mesajları biraz korkunçtu korktum bir yerden sonra pes eder dedim. Sevgilimle tartışma büyüdü bana sana daha güvenemem demeye başladı anlattım seni bile biliyor taktı bana sadece korktum dedim ama bana bir daha güvenemeyeğini ayrı şehirlerde yaşadığımız için imkansız olduğunu söyledi. Yalvardım ettim kendimi ilk kez böyle bir duruma düşürdüm çok utanıyorum ama sindiremedim bir suçum yok ihanet etmedim aldatmadım. Çok zoruma gitti hala yanlış anlamakta haklı mı acaba empati mi yapsam diyorum ama bilmiyorum sabahtan beri ağlıyorum çok mutluyduk berbat ettim her şeyi