• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Inanmazdım ama başıma geldi galiba...şoktayım

kk da böyle bi eksiklik varmış, bi başlıkta herkes dökülmeye başladı:1: ama malesef böyle başlıklarda hep kavga çıktığı için yönetim izin vermiyo haklı olarak

ablam çok yaşar benzer durumlaarı ve hep ayıkken olduğunu söyler ,ben inanmazdım ama onda kaldığım bir gün şahit oldum bunlara bende ...ablam birgün yatağa yatmış uyuyacak ,eniştemde yanında namaz kılıyomuş ,yatağın başucuna 2-3 tane kadın oturmuş güzel giyimli eski osmanlılar gibi ,eniştemin namazı bitince kalkıp gitmişler ,ablam seslenmiş enişteme ama namazı bozmamış eniştem tabi ..sonra bir gün evin ortasından bir çoban ve koyunları geçmiş gitmiş ..sona eniştemin karşısında birileri oturup oturup bi müddet sonra kalkıyolarmış ,o kadar alışmışlar ki bu duruma artık normal geliyo onlara ,hemen dua okuyorlar kayboluyor ..inanırım yani benim başıma da çok geldi ..

banada geldiler birkaç kez ama bir geceyi unutamıyorum hiç..
kısa boylu simsiyah şeyler. gözleri kırmızı .. biri ellerimden tuttu diğeri ayaklarımı.
bağırıyorum sesim çıkmıyo, dua okuya okuya kalktım yataktan..
gerçekti biliyorum.

uzun zamandır yoklar ama hep dua ederek uyuyorum... :31:

korkunç ya
ama belkide derin halüsinasyondu o
dediğim gibi, bende yaşadım böyle şeyleri, ve çok korktum ama ne bileyim, şimdi o kadar korkmuyorum. mutlaka bir bilimsel açıklaması olmalı

Canım korkma bişey yok seni al basmış, felak nas surelerini oku korkunda geçer....

peki:30: şimdi ben üniversiteyi konyada okudum okulda ilk yılımdı ve yurtta kalıyordum yurdun banyoları en üst kattaydı bir akşam banyo yapmaya cıktım bir oda arkadasım vardı namazında niyazinda bir kız bir baktım banyonun üzerinden bana bakıyor ben tabi şok(banyo kapılarının üzeri boşluktu) sonra nasıl çıktın oraya delisin sen dedim bir baktım yok sonra banyodan cıktım ne göreyim kolidorun sonunda camı açmış bana gel gel yapıyor o zaman anladım o olmadığını ve aşağı odaya indim kızcağız uyuyor kızlar abartmıyorum 3 gün konusamadım sonra yurttan ayrıldım eve yerleştik o evdede evde sadece ev arkadaşım vardı ve benim odamda okey oynuyorduk odamın kapısı tekmelenmeye başladı güm güm güm sonra biz tabi elimizde ıstakalarla camdam kaçtık :26:

amanın tam korku filmi:52::52::52::83::83:

Son düzenleme:
Malesef alaca karanlık kuşağı tarzı konulara izin veremiyoruz.
Konu yorumlara kapanmıştır.

Back
X