• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnanmıyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi askmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

askmm

Ziyaretçi
Selam kızlar...
Ben burda eskiyim bazı arkadaşlar tanırlar Şuanda duyduğum bir haberi sizinle paylaşmak istedim gerçi yalan mı doğru mu bilmiyorum ama Ateş olmayan yerdende duman çıkmaz..
3 yıl çıktığım insanın biranede çalışan bir kadından çocuğu olduğunu şimdi annemden öğrendim :1shok: Allah'tan 3 ay önce ondan ayrılmıştım ve hala şoktayım yaa ailem onu istemiyodu haklıymışlar demek.Şimdi Allah'a şükür ediyorum kurtulduğum için..

Allah kurtarmış hakkaten de, emin misiniz? nasıl hiç fark etmediniz yav? 3 yıl bu 3 gün değilki. hiç mi açık vermedi?hiç mi bir yerden duymadınız?
herneyse aslında bu soruları bile düşünmemek gerek artık. yalancının birinden kurtulmuşsunuz.

Allah ın sevdiği kuluymuşsunuz ki ayrılmışsınız
ama anneniz nerden biliyormuş acaba :uhm:

Ayy bilmiyorum hiçte duyulmadı aynı mahallede oturuyoruz hemde saklıyomuş demekki kahvede adamlar konuşurlarken eniştem duymuş anneme söylemiş annemde bana söyledi ama demekki şimdiye kadar kandırılmışım geçmişinn kötü olduğunu biliyodum ama çocuğu olduğunu bilmiyodum

duyduğuna inanma gözünle gördüğününde yarısına inan...

dedikoduda olabilir...

hadi biri senin çocuğun var dese dedikodu alsa yürüse

tabi ateş olmayan yerden duman çıkmazda diyebilirsin ama sonuçta kesin değil...

Ayrılmışsınız nasılsa..

Birlikte olsanız sırf dedikodu bile olsa bunlar çok yıpratırdı sizi..

Sizin hayatınızdan çıkmış biri artık nasılsa napıosa yapsın..

Siz kurtulduğunuza dua edin Allah'ın sevgili kuluymuşsunuz..

Ailenizi dinleyip ayrıldıysanızda en iyisini yapmışsınız bu durumda demekki..

gözlerinle görmeden inanmayın bence ama anne baba herzaman evlatlarının iyi olmasını ister seni gerçek anlamda menfaatsiz seven sadece ailendir.

annen duyar duymaz sana söylememiş mi?
neden ayrıldıktan 3 ay sonra öğrendin.
annen yeni öğrendi sanırım.
ya da bir söylenti olabilir.ateş olmayan yerden duman çıkmaz,demekki konsmatrisli ortamlara girip çıkan bir beyefendiydi.

eee çocuğu varsa ne olmuş ben anlamadım olayı...günümüzde böyle bir olayın garip olduğunu utanılacak birşey olduğunu düşünmüyorum...örneğin deniz akkaya evlenmeden sevgilisinden çocuk sahibi olabiliyorsa bu da normal bence zemuszemus

Güzelmiş iyi valla erken yaşta yapıverem demiş çocuğu aradan çıkarmış
:roflol:
Ama artık ondan ayrı gayrısın ne önemi var ki?
Allah rasgetirmiş şanslıymışsın...
:1hug:

Back
X