ınanmıyorummmm kızlar hamıleymısımmm://///

Sadece kasık ağrın mı vardı, yoksa baska belirtilerde var miydi, senin adina cok sevindim, bende 9 aydir bekliyorum:((( paylasirsan sevinirim

canım kasık bel agrısı vardı .korunma ılacı kullanysan gec olur hıc merak etme ve stres yapmam tammmı haberını bana yaz olurmu merak ederım ben tskkur edıyorum mutlulugumu paylastıgın ıcın

Slm canim senin adina cok sevindim allahim tamamina erdirir insallah. Bu arada adet agrisi cok normal benimde olmustu taki bebek kesesine yerlesinceye kadar yerlestikten sonra agri olmuyo iciniz rahat olsun bebeginiz su an yolculuk yapmakta

:))evet nıky yolculukta saglıkla gelsın bebıs tsekkur ederım

inşallah canım birlikte alırız kucamıza ocak anneleri oluyoz ne güzel kış bebekleri oluyo bebişlerimiz bende ocak ayında dogdum bebişimde öyle olucak gebeliği öğrendiğimden beri var ama allaha şükür kanamam falan yok sadece öğrendiğim ilk gün sadece tuvalette peçeteye açık kahverengi lekelenmem oldu bir gün boyunca sürdü daha da olmdı çok şükür az bir lekelenmeye yerleşme kanaması diyorlar

canım bdnde lekelenme olmadı belkıde olur dur bakalım yazarım ozaaman.ama yerlesme kanması cok normal bazılarında oluyor bazılarında olmuyor.rehal ıltısımımız kopmasında rabbım nasıp ederse aynı zamanlarda anne olcaz :)rabbım ısteyen herkese nasıp etsın

canım bdnde lekelenme olmadı belkıde olur dur bakalım yazarım ozaaman.ama yerlesme kanması cok normal bazılarında oluyor bazılarında olmuyor.rehal ıltısımımız kopmasında rabbım nasıp ederse aynı zamanlarda anne olcaz :)rabbım ısteyen herkese nasıp etsın

evet canım bazılarında olmyo benim diğerlerinde olmamıştı sadece bunda olunca şaşırdım bende acaba adet mi oldum dedim evet canım iletişimizi kesmeyelim herşeyimzii paylaşalım cinsiyetini yaptırdığımız testleri burda yazalım birbirimize

kese daha yok beklıcez baaklım:)))bu donemde gebelıgını ogrenen var mı kızlar?beraber fıkır alısvıerısınde bulunuruzz

tebrik ederim canım inş sağsalim kucagına da alırsın.Bende iki kere gebelik tesiti yaptım ve pozitif çıktı.Bakalım bu hafta kan tahlili yaptıracam.

ınanmıyorum yaaa sımdı esım aradı kan tahlılı vdrmıstım sabah .esım kadın dogumcu oldugundan bana dedıkı cok ınandırdın kendını ama kasık agrın usutmeden dedı bende ınandırmıstım kendımı ınanmıyorunm:)))))))))))))))))))))))))))) sımdı dıorkı sen umutlanma dıye dedım dıyor beta pozıtıf rabbım ısteyen herkse nasıp eder ınslh sooktayım suan

tebriklerrrrr:46::46:insallah rabbim olmayanlarada yasatsin bu duyguyu:16::16::16::16:

kızlar buarda ben buraya takıldıgımdan berı ıslerım kaldı hep :)bu hafta 3 davam var ınclemem gerken dosyalar var kızlar dua edın bana ve bebısıme:) ben yıne gırcem ama buarlar cok yogunum oyuzden buaralar gıremeyebılırım.hepınızı optum heyecanımı mutlulugumu hıc tanımadıgınız benle paylastınız yardımcı oldunuz hepınıze cook tesekkur ederım.guzel arkdaslıklar kurcagımı dusunuyorum.sımdıden aynı donemın 4 annesıyle tansıtım:)( rehal_gamzesemıh_crocus55_bı kısı daha vardı unuttum:/)daha cok bebıs olsun bereketlı olsun sayfam ınslh bol bol erkek bebısler cıksın ısteyene rabbım kız bebıs versın.en onemlısı sonuc ne olursa olsun yavrularımız sağlıklı vatana hayırlı akıllı ve zekı olsun:)amınn....
bırde unutmadan gebe kalanlar yenı ogrenenler buraya yazarsa sevınırım gorusmek uzere opuldunuzz

Son düzenleyen: Moderatör:
canım kasık bel agrısı vardı .korunma ılacı kullanysan gec olur hıc merak etme ve stres yapmam tammmı haberını bana yaz olurmu merak ederım ben tskkur edıyorum mutlulugumu paylastıgın ıcın

canım ben 2 sene doğum kontrol ilacıyla korunuyodum şimdi 9 aydır olmuyooo

Back
X